Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez az újabb infláció elleni...

Ez az újabb infláció elleni intézkedés, hogy a nagy boltoknak kötelező lesz akciózni miben is fog segíteni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Még tovább veri fel minden más termék árát.
2023. ápr. 21. 19:00
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Az árak emelkedésében fog segíteni. A boltok nyilván ezután sem akarnak veszteséget termelni, de ha a kormány akciókat akar, majd jól felnyomják az árakat, és az akciós héten normál áron vásárolhatunk.
2023. ápr. 21. 19:02
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanazt fogja csinálni mint a minielnök többi intézkedése amit a beteges kényszere okoz, hogy mindenáron bele akar szólni alapvető piaci folyamatokba, miután maga is elismerte, hogy nem ért olyan alapvető közgazdasági összefüggéseket mint az árstopok inflációs hatása.
2023. ápr. 21. 19:03
 4/21 anonim ***** válasza:
10%
Kormány szerint az infláció letörésében az ellenzék szerint meg pont ellenkezőleg. Ez van.
2023. ápr. 21. 19:04
 5/21 anonim ***** válasza:
95%
Eddig is akcióztak, nem is értem igazán a dolgot.
2023. ápr. 21. 19:06
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Én kereskedelemben dolgoztam 16evet

Az a helyzet hogy az infláció meg magasabb lesz!

Akar még a mostani duplaja is

Fidesz direkt sarcolja a külföldi boktokat, Spaf, Lidl, Aldi

Majd 6millios nep maradunk, mert el fognak az enberek költözni külfoldre!

7/21 anonim ***** válasza:
94%

"Kormány szerint az infláció letörésében"

Ezt max azt hiszi el, aki a Marx Károly Kommunista Közgazdaságtan Egyetemen tanult közgázt.

8/21 anonim ***** válasza:
94%

A nagy boltokban eddig is rendszeresek voltak az akciós termékek. Most annyi változik, hogy semmi. Ugyanannyi akció lesz, csak most már elmondhatod, hogy a kormánynak köszönheted az újabb semmit.

De legalább a szavazóik újra bégetik majd, hogy a kormány megint adott valamit úgy, hogy nem adott semmit.

2023. ápr. 21. 19:07
 9/21 A kérdező kommentje:

Azt figyeltem meg jóléti államokban vagy nagyon kicsi az áfa Svájcban élelmiszerben 2.5%

/Talán

Máshol meg elengedik az áfát pl Lengyelországban és Spanyoloknál.

Nálunk mert nem lehet 10% csökkenteni?

Az nem segítene?

2023. ápr. 21. 19:08
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

Az kizárt.

Az ÁFA az állam bevétele, amit a fideszes politikusbűnözők szétlopnak és abból habzsidőzsiznek.

2023. ápr. 21. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!