Visszatekintve utólag a covid járványkezelés,törvényi, jogszabályi intézkedések es politikai szempontból túl lett tolva Magyarországon és a világban?
Magyarországon nem annyira durván.
Viszont, volt olyan ország, ahol kötelezővé tették az oltást.
Az oltás mire meglett már eltelt egy csomó idő addig is igen durva dolgokat műveltek pl sok piaci/magán céget pl auchan állami irányitas alatt tartottak, vagy a rendeleti kormányzás, vagy a rémhír terjesztése ürügyén bárkit bebörtönzhettek.
Az oltás az egy más tészta, egy üdvözlendő tudományos vívmány ami a magas átoltottság elesevel gyorsitotta és elősegítette hogy ezen a borzalmon mihamarabb túl legyünk.
Így igaz. Sajnos nem egy ismerősömnél, aki még csak a középkora elejét tapossa, rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak róla, olyanról is tudok aki meddő lett, valamint nem csak én, a bőrgyógyász ismerősöm is aki kamaratag, arról számolt be nekem, hogy az oltások óta olyan bőrbetegségek jelentek meg, amelyekről soha azelőtt nem történt semmilyen dokumentáció, magyarán ismeretlen betegségek.
Bizony a konteósoknak lett igazuk, szerencse hogy én az erőszak és fenyegetőzések ellenére is hallgattam Gyurcsány Ferencre, és nem oltattam be magam. Amikor a Fidesz ötletére, engem már mindenhonnan ki kellett volna tiltani, mint mocskos baloldali oltatlant.
A világban általában nagyon túl lett tolva. Hülyeséget-hülyeségre halmoztak, és minden fejes a szakértő szerepében tetszelegve intézkedett.
Meglepődtem, mert ez volt talán az egyetlen kérdés, amiben egyet értettem az Orbáni reakcióval.
#5! Nem vagyok konteos, végképp nem vírustagadó, de elég nehéz lenne a kérdést oltások nélkül vizsgálni, mivel erősen része volt a politikai hatalom kiterjesztésének, saját céljainak felhasználásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!