Mik azok, amikről utólag már tudjuk, hogy a fidesznek igaza volt, vagy tévedett?
Figyelt kérdés
pl: Rezsicsökkentés
Láthatóan tévedés volt, mert persze, segítette a lakosságot, de egyben felelőtlenebb fogyasztásra is ösztönözte őket, ami most nagyon visszaüt.
2022. dec. 7. 12:35
1/10 anonim válasza:
Putyin imádat - még ukrajnát se képes legyőzni
2/10 anonim válasza:
Ilyenekre gondolsz, mint hatósági áras üzemanyag, ársapkák bizonyos termékekre? Ezeket nem csak utólag, hanem előre is lehetett tudni, hogy hibás intézkedések, és kárt fognak okozni a magyar gazdaságnak.
3/10 anonim válasza:
Sok minden történt a 12 év során, nem jut eszembe a beltéri dohányzás visszaszortásán kívül más cselekedetük, amit jónak találtam. De már ez is 10 évvel ezelőtt volt.
4/10 anonim válasza:
Általános igazság nincs ilyen kérdésben, hiszen egy intézkedés lehet, hogy valakinek jó, valakinek meg kevésbé. A saját helyzetedet nézd mindig.
Nekem pl több adóügyi intézkedés is volt, ami jól jött (pl egykulcsos adó), de a csok-ból teljesen kimaradtam, nem vettem igénybe semmi ilyesmi támogatást.
5/10 anonim válasza:
Az egész fidesz egy nagy kalap szar a szavazóival együtt, ezt már tudjuk.
6/10 anonim válasza:
Az jó, hogy végre eltörlik a SZÉP kártya zsebeket, nem tudok most olyat, akinek ez az intézkedés rossz lenne, de kb. ennyi.
7/10 Isti22 válasza:
Az elmúlt tíz év során elég sok ilyen példa összegyűlt :)
8/10 anonim válasza:
Azt hazudják, hogy megvédik az ország lakosait, miközben szétlopták és szétverték az országot és miattuk van ma ekkora szarban egy random ember az országban.
Röviden és tömörenn.
9/10 anonim válasza:
A rezsicsökkentést tekintve nem tévedett: megerősödött a szavazó bázis, amikor meg az olcsó nemzetközi árak mellett is drágán adta a már csökkentett árú energiahordozókat, akkor a részvényesek örültek, a birkák meg azt hitték, hogy jól járnak, miközben jól megfejték őket.
10/10 Koplárovics Béci válasza:
Abban mondjuk igaza van, hogy Gyurcsány bűnöző. Kár, hogy a fidesz is a bűnözők pártján van. Ha nem így lenne, akkor Gyurcsány nem lehetne szabadlábon. Dehát ennyit ér 2/3, még egy olyan általuk is sokra tartott embert sem tudnak elítélni, mint az ország egyik tönkretevője. Vajon miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!