Ugye hogy kár így utólag, hogy 2018-ban nem Vona Gábor lett a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon szimpatikus volt. Nyílván ő sem makulátlan, de kellően karakteres, nincsenek balhék körülötte, nyugodt, intelligens ember. Nekem Márki-Zay is szimpatikus emberileg, de úgy érzem ő még nem érett meg a miniszterelnöki posztra, esetleg egy saját párttal, ahol nem ilyen ingyenélő, szemét jakab petyák lesznek, lesz esélye. Ti is sajnáljátok utólag, hogy Vona anno nem kapta meg a lehetőséget?2022. aug. 8. 13:57
1/8 anonim válasza:
Szellő Istvánt látnám szívesen kormányfőnek.
2/8 anonim válasza:
Márky miatt lett 2/3. Elzavart egy csomó DK-s meg nőt.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem sokkal jobban tudna kormányozni mint a fidesz. Orbán sajnos már nincs tisztában a cselekedeteinek a súlyával. Én reméltem, hogy miután 18-ban is megkapták a bizalmat, lesz igazán nagy pozitív változás, de sajnos nem történt semmi. A mostani 2/3-ad után meg az igéreteiket is megszegték.
2022. aug. 8. 14:00
5/8 anonim válasza:
Rá szavaztam, biztosan jobb lett volna. Vagy még Schiffert tudnám elképzelni.
7/8 anonim válasza:
Nem osztom a véleményedet, kérdező! A Vona amikor beszállt a hatalomért a harcba, csak táncosnő nem volt Sanghajban, - bármire (!) képes lett volna - Orbán Viktort alázó stílusban, akiről addig azt gondoltam, hogy ilyen, - csak hatalomra kerülhessen! Számomra csalódás volt ez az ember, de legalább megvilágosodtam abban a tekintetben, hogy nincs olyan állapot, amelynél nincs lejjebb! Erre időről-időre rácáfol a magát "politikai elitként" emlegető horda!
8/8 anonim válasza:
Vona Gábor messze magasabb minőséget képvisel a politikában, mint Márki-Zay Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!