Aki elköltözik Magyarországról, az miért teszi?
"Diplomával itthon se lehet olyan rosszul keresni"
Nem kell ahhoz diploma. Menj el a Balatonra szakácsnak vagy pincérnek, kb sehol sem kapsz már egymillió alatt.
Mondjuk van, akit nem érdekel, hogy "csak" bevándorló.
A lényeg, hogy meg tudsz élni.
Itthon pl meg "csak szingli" maradsz, akkor megélni sem tudsz, mert ebben az országban csak a családos kap mindent.
Tegyük hozzá azt is, Magyarországon folyamatos gyűlölet van egymással szemben, frusztráltak az emberek, mindenhol az ellenséget keresik.
A saját kormányunk pedig erősen rátesz erre a mentalitásra két lapáttal, az egész hatalmuk a folyamatos félelemkeltésen (háború, világháború) a folyamatos ellenségkeresésen (Soros, Brüsszel, migránsok, dollárbaloldal) és a hamis atyai gondoskodáson (kamu támogatások, kamu rezsicsökkentés, kamu békepártiság) alapul.
Nyilván van aki megunja ezt a mentalitást, és hogy ebből országon belül nincs kiút, ezért elmegy máshova ahol még működik a rendszer.
"soha nem fognak megbecsülni, ki fognak nézmi mindenhonnan".
Ateista és meleg vagyok. Szerinted Magyarországon mennyire néznek ki mindenhonnan? Persze, nincs a homlokomra írva egyik sem, de nemzeti színű szalaggal sem vagyok átkötve. Szeretném én, hogy csak annyira nézzenek ki itthon, mint pl. egy svéd nézne ki Svédországból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!