Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali szavazók összesség...

A baloldali szavazók összességükben kevésbé képzett, gyengébb intellektuális képességekkel bíró emberek mint a jobboldaliak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 22:03
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
54%

"elég magas szintű ez az ideológia"

Annyira magas szintű, hogy aki összeirkálta, még magyarul sem tud :)

2010. okt. 9. 00:29
 32/46 A kérdező kommentje:

"Magad minősíted te proli."

Kicsit szíven ütött az elhamarkodott, valójában proli mentalitásra valló minősítésed lévén angolul folyékonyan beszélő, több multi elsőszámú vezetőjeként világot látott, műszaki diplomás értelmiséginek minősíthető, filozófiában és társtudományokban is jártas, sokat olvasó (angol nyelvterületről is) emberként valahogy nem tudnak az ismerőseim proliként aposztrofálni...:) Nem megy na ! Neked viszont nagyon könnyen meg. Csak nem az angyalföldi szanyi-kultúrkör berkeibe sorolod magad ? Nem csodálkoznék...

2010. okt. 9. 00:33
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne tudna magyarul? Az egy dolog, hogy nem tudod a latin alapszavak jelentését, de ettől nem kéne az írót mocskolnod. Ez ilyen bolsevik módszer.
2010. okt. 9. 00:34
 34/46 anonim ***** válasza:
31%

ma 00:33

Hogyne, hogyne...

2010. okt. 9. 00:35
 35/46 anonim ***** válasza:
31%

ma 00:33

De amúgy nem neked írtam, hogy proli. Te a kérdező vagy, én pedig egy másik válaszolónak írtam. Miért vetted magadra?

2010. okt. 9. 00:37
 36/46 anonim ***** válasza:
80%

" Miért ne tudna magyarul? Az egy dolog, hogy nem tudod a latin alapszavak jelentését, de ettől nem kéne az írót mocskolnod. Ez ilyen bolsevik módszer."

Mocskolódni éppen te mocskolódtál, amikor leproliztál. És ez származástól függetlenül prosztó módszer. A latin szavak jelentésével tökéletesen tisztában vagyok, mivel magam is tanultam a nyelvet. Viszont a szöveg írója egy beképzelt önjelölt arisztokrata hólyag lehet, aki csak szeretne különb lenni, és azt hiszi, hogy latin kifejezésekkel szinte orvosi stílusban összetákolt irománya előtt hasra esik a világ.

2010. okt. 9. 00:39
 37/46 A kérdező kommentje:
Ja, akkor bocs. Félreértettem. Közben programozok is (Java) aztán, sietve elolvasom, reagálok aztán vissza a programhoz.
2010. okt. 9. 00:43
 38/46 anonim ***** válasza:
79%

"Közben programozok is (Java) aztán, sietve elolvasom, reagálok aztán vissza a programhoz."

Érdeklődve várjuk, ugyanis eddig csak a bruhaházó pubit véltük felfedezni az állítólagos topmenedzser válaszai mögött :)

2010. okt. 9. 00:46
 39/46 anonim ***** válasza:
60%

A kérdésre tudományos válasz is van (lásd: A szavazótáborok iskolai végzettség alapján)

[link]

Az MSZP szavazói közt nagyobb arányban vannak diplomások, mint a Fidesz, vagy a Jobbik táborán belül.

2010. okt. 9. 00:54
 40/46 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes, hogy csak a nagyvárosokban, illetve egyetemvárosokban tudott a baloldal "erős" maradni... (Szeged, Pest stb...) A kis parasztfalvakban meg a jobboldal az erősebb sokkal... És sztem a falvakban kisvárosokban több az aluliskolázott napszámos mint szegeden pl...
2010. okt. 9. 01:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!