Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali szavazók összesség...

A baloldali szavazók összességükben kevésbé képzett, gyengébb intellektuális képességekkel bíró emberek mint a jobboldaliak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 22:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
77%

"ha megnézzük, akkor az ultrajobboldalhoz köthető az arisztokrácia és elitizmus, ami magasfokú műveltséget és kultúráltságot igényel"

Ne haragudj, de óriási marhaságokat írtál össze.

Az arisztokrácia a nemzeti-konzervatív jobboldalhoz köthető, de ennek soha még csak köze sem volt az "ultrajobboldalhoz". Az ultrajobboldalt például Szálasiék képviselték, és a legvéresebb nyilas pribékekből lettek a háború után az AVO verőemberei (hadd ne mondjam ki, milyen végzettségű emberekről van szó)

"ezzel szemben az ultrabaloldal a lumpenproletárokra épít, ami egy hitvány, tanulatlan, ostoba csőcselék"

És a kommunista egyetemi tanárokat, kutatókat, Nobel-díjasokat, művészeket hova teszed???

Nem beszélve arról, hogy a politikai élet (jobb és baloldal egyaránt) kb. 90%-a a két szélsőség között helyezkedik el...

2010. okt. 8. 23:23
 22/46 anonim válasza:
81%
Bárcsak lenne egy igazi baloldali párt.Nem csak a nevében hanem a tetteiben is
2010. okt. 8. 23:25
 23/46 anonim ***** válasza:
72%
Bárcsak lenne egy igazi párt... nem csak nevében...
2010. okt. 8. 23:27
 24/46 A kérdező kommentje:

"A baloldaliak jellemzően sokkal csendesebbek és szerényebbek"

Bruhhhahahahaaa !!!

2010. okt. 8. 23:35
 25/46 anonim ***** válasza:
78%
Egy ilyen magasan képzett, erős intellektussal rendelkező jobboldalitól, mint te, kedves kérdező, egy bruhahánál többet vártunk volna :)
2010. okt. 8. 23:39
 26/46 anonim ***** válasza:
78%
Én tartom, hogy a mai Magyarországon értelmetlen bal és jobboldalról beszélni.
2010. okt. 8. 23:43
 27/46 anonim ***** válasza:
70%

A te értelmezésedben, kérdező, nem. Akik a "jobboldali" pártokra szavaztak, jellemzően alacsonyabb iskolázottságú, intelligenciájú és életkorú emberek.

Más kérdés, hogy valóban nincs ma Magyarországon igazi jobboldal. Minimális utánaolvasással kiderül, hogy a "jobboldali" pártok valójában baloldali eszmékkel és értékekkel kampányoltak. Innentől meg nem kvamindegy?

2010. okt. 8. 23:45
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
A baloldaliak nem, de akik még mindig teljes mellszélességgel az MSZP mellett állnak, azoknál hiba van a rendszerben.
2010. okt. 8. 23:56
 29/46 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

én jobboldali vagyok. nem szavaztam sem a fideszre, sem a jobbikra. mert jobboldali vagyok.

nézz utána, hogy mik a jobboldali értékek és aztán kérdezz ilyeneket...

2010. okt. 9. 00:06
 30/46 anonim ***** válasza:
0%

az ultradextro-konzervativizmusról pedig bővebben itt lehet olvasni:

[link]

és megjegyzem, elég magas szintű ez az ideológia

2010. okt. 9. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!