Balosok, ti azt utáljátok jobban, aki titokban fideszes vagy aki felvállalja?
Figyelt kérdés
Budapesti fiatal vagyok, gyakorlatilag bármilyen társaságba megyek és a politika szóbakerül csak ellenzéki hangokat hallok. Munkahelyen (nagy multi) nincs nyílt politizálás, de a kormány szidása ott is előfordul egy-egy megjegyzésben. Én mondjuk jól elvagyok csendben is, nem akarok senkit sem meggyőzni, de én támogatom a kormányt és főleg Orbán Viktort. Nála csak rosszabb vezetők vannak az ellenzéki oldalon és minden negatívum ellenére a fő irány rendben van. És ezzel még sokan vannak így, nem véletlenül szavaztak rá több, mint 3 millióan. Mégis valahogy ritkán találkozom olyan fiatalokkal, akik nyíltan felvállalnák, hogy kormánypártiak, mert félnek a kiközösítéstől.2023. ápr. 18. 15:54
21/27 anonim válasza:
12 sorold már azokat a többlejogokat kérlek. 😂
Ezért nem lehet titeket komolyan venni narancsbirka csöcselék
22/27 anonim válasza:
Szegény idióta direkt úgy fogalmazott, hogy a MOSTANIHOZ képest nem adna többletjogokat. Mivel így magyarázhatja úgy, hogy "hát ő többletjogokról beszélt", miközben a mostani helyzet pont az, hogy kevesebb joguk van.
23/27 anonim válasza:
Pont annyi jog jár egy meleg embernek, mint egy heteronak. (valójában minden ember biszexuális) Miért kérdés egyáltalán más ember nemi identitása? Sajnos az idiótáknak is ugyan annyi jog van, azon már érdemesebb lenne elgondolkodni...
24/27 anonim válasza:
Sajnos nem, a szerelmével történő házasságkötés joga pl. csak a heteróknak létezik. Örökbefogadás szintén stb-stb.
25/27 anonim válasza:
23 úgy értettem, hogy ugyan annyi járna.
26/27 anonim válasza:
Áh, igen, akkor igaz.
Úgy értelmeztem, hogy azt írod, hogy most van ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!