Balosok, ti azt utáljátok jobban, aki titokban fideszes vagy aki felvállalja?
#11: "A másik oldallal az a legnagyobb problémám, hogy azt látom bennük, hogy gyávák, ahhoz, hogy kimondják, mit gondolnak és inkább bújtatva irják körül a homofóbiát, a rasszizmust, vagy az antiszemitizmust."
Talán mert a fajtád tűrhetetlenné minősítette ezeket.
Attól függ mit nevezünk homofóbiának. Ha azt hogy a meleg embereket bántani akarjuk, akkor nem vagyok az, de ha azt is, aki nem ért egyet az LMBTQ lobbi tevékenységével, akkor igen.
"Én nem támogatom a melegeket, nincsen különösebben bajom velük, de többletjogokat nem adnék nekik a mostanihoz képest."
Ez pl. homofóbia, mivel az a bajod, hogy a melegek csak egyenlő jogokat akarnak és neked ezzel bajod van, vagyis jogilag azt szeretnéd, hogy maradjanak alattad.
"Azt szeretném, ha visszamehetnénk egy pár évtizedet az időben, hogy ez ne legyen többé téma és ne ezen pörögjön a média"
Hazudsz, ha ezt szeretnéd, akkor te is az egyenlőjogok mellett kampányolnál, miközben most mondtad, hoyg azt nem akarod.
Akkor nem lesz téma, amikor egyenlően lesznek kezelve.
"A migrációt sem támogatom, egyértelmű, hogy óriási társadalmi károkat okozott nyugaton"
Akkor erre hozz szépen egy tanulmányt vagy kutatást, ami igazol, mert egyértelműen nem okozott hatalmas károkat.
Azért mert te benyelted a kormány propagandát, még nem lesz igaz.
"A párhuzamos társadalmak minden csak nem kívánatos dolgok és mindenhol kialakultak, ahol nagyszámban engedtek be migránsokat."
Amivel még a magyar királyok sem értenek egyet, akik rendszeresen telepítettek be "migránsokat".
"Attól függ mit nevezünk homofóbiának. Ha azt hogy a meleg embereket bántani akarjuk, akkor nem vagyok az"
De az vagy, mivel azzal bántod, hogy nem akarsz egyenlő jogokat nekik.
"de ha azt is, aki nem ért egyet az LMBTQ lobbi tevékenységével, akkor igen"
Mármint azzal a szervezettel, ami egyenlőjogokat akar a melegeknek. Látod, be is ismered, hogy el akarod őket nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!