Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, ti azt utáljátok...

Balosok, ti azt utáljátok jobban, aki titokban fideszes vagy aki felvállalja?

Figyelt kérdés
Budapesti fiatal vagyok, gyakorlatilag bármilyen társaságba megyek és a politika szóbakerül csak ellenzéki hangokat hallok. Munkahelyen (nagy multi) nincs nyílt politizálás, de a kormány szidása ott is előfordul egy-egy megjegyzésben. Én mondjuk jól elvagyok csendben is, nem akarok senkit sem meggyőzni, de én támogatom a kormányt és főleg Orbán Viktort. Nála csak rosszabb vezetők vannak az ellenzéki oldalon és minden negatívum ellenére a fő irány rendben van. És ezzel még sokan vannak így, nem véletlenül szavaztak rá több, mint 3 millióan. Mégis valahogy ritkán találkozom olyan fiatalokkal, akik nyíltan felvállalnák, hogy kormánypártiak, mert félnek a kiközösítéstől.

2023. ápr. 18. 15:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
45%
Nekem egyetlen bajom van ezzel, hogy valaki baloldali, vagy jobboldali, én felvállalom, hogy liberális vagyok, támogatom az emberi jogokat, a melegeket, hogy házasodhassanak és úgy éljenek szabadon, ahogy akarnak, a meleg közösségeket is, bizonyos körülmények közt, akár a könnyű drogot is és egy csomó mindent, ami normális körülmények közt az ember szabadságát jelenti. Ezeket tudom támogatni. A másik oldallal az a legnagyobb problémám, hogy azt látom bennük, hogy gyávák, ahhoz, hogy kimondják, mit gondolnak és inkább bújtatva irják körül a homofóbiát, a rasszizmust, vagy az antiszemitizmust. Ha lenne tkk felvállalni, hogy azok, azzal sem lenne sokkal jobb, de legalább felvállalnák.
2023. ápr. 18. 17:05
 12/27 A kérdező kommentje:
Én nem támogatom a melegeket, nincsen különösebben bajom velük, de többletjogokat nem adnék nekik a mostanihoz képest. Azt szeretném, ha visszamehetnénk egy pár évtizedet az időben, hogy ez ne legyen többé téma és ne ezen pörögjön a média. A migrációt sem támogatom, egyértelmű, hogy óriási társadalmi károkat okozott nyugaton még ha enyhítette is a munkaerőpiacon meglévő problémákat. A párhuzamos társadalmak minden csak nem kívánatos dolgok és mindenhol kialakultak, ahol nagyszámban engedtek be migránsokat.
2023. ápr. 18. 17:19
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

#11: "A másik oldallal az a legnagyobb problémám, hogy azt látom bennük, hogy gyávák, ahhoz, hogy kimondják, mit gondolnak és inkább bújtatva irják körül a homofóbiát, a rasszizmust, vagy az antiszemitizmust."

Talán mert a fajtád tűrhetetlenné minősítette ezeket.

2023. ápr. 18. 17:21
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
Látod kérdező, erről beszéltem, nem támogatod a melegeket, de a homofóbiát kikéred magadnak. Ezért gyáva a jobboldal, legalább vállalnátok fel, hogy homofóbok, rasszisták és antiszemiták vagytok.
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
13as, ember a fajtám, ember vagyok, ez a fajom, ha te nem tartod magad annak, az nem az én bajom.
 16/27 A kérdező kommentje:

Attól függ mit nevezünk homofóbiának. Ha azt hogy a meleg embereket bántani akarjuk, akkor nem vagyok az, de ha azt is, aki nem ért egyet az LMBTQ lobbi tevékenységével, akkor igen.

2023. ápr. 18. 17:24
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Utálnak mindenkit akik nem osztoznak a véleményükben, ez a nagy liberalizmus és elfogadás....
2023. ápr. 18. 22:13
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

"Én nem támogatom a melegeket, nincsen különösebben bajom velük, de többletjogokat nem adnék nekik a mostanihoz képest."

Ez pl. homofóbia, mivel az a bajod, hogy a melegek csak egyenlő jogokat akarnak és neked ezzel bajod van, vagyis jogilag azt szeretnéd, hogy maradjanak alattad.

"Azt szeretném, ha visszamehetnénk egy pár évtizedet az időben, hogy ez ne legyen többé téma és ne ezen pörögjön a média"

Hazudsz, ha ezt szeretnéd, akkor te is az egyenlőjogok mellett kampányolnál, miközben most mondtad, hoyg azt nem akarod.

Akkor nem lesz téma, amikor egyenlően lesznek kezelve.

"A migrációt sem támogatom, egyértelmű, hogy óriási társadalmi károkat okozott nyugaton"

Akkor erre hozz szépen egy tanulmányt vagy kutatást, ami igazol, mert egyértelműen nem okozott hatalmas károkat.

Azért mert te benyelted a kormány propagandát, még nem lesz igaz.

"A párhuzamos társadalmak minden csak nem kívánatos dolgok és mindenhol kialakultak, ahol nagyszámban engedtek be migránsokat."

Amivel még a magyar királyok sem értenek egyet, akik rendszeresen telepítettek be "migránsokat".

"Attól függ mit nevezünk homofóbiának. Ha azt hogy a meleg embereket bántani akarjuk, akkor nem vagyok az"

De az vagy, mivel azzal bántod, hogy nem akarsz egyenlő jogokat nekik.

"de ha azt is, aki nem ért egyet az LMBTQ lobbi tevékenységével, akkor igen"

Mármint azzal a szervezettel, ami egyenlőjogokat akar a melegeknek. Látod, be is ismered, hogy el akarod őket nyomni.

2023. ápr. 18. 22:25
 19/27 anonim ***** válasza:
60%
Tisztességes ember nem szavaz egy neobolsi pártra, ily módon az összes fidesz szavazót utálom. Bőven volt alternativa az elmúlt évtizedben, 3 millió balkáni félcigány meg itt veri a mellét a semmire. 🤡🐑🍊🤮
2023. ápr. 19. 15:14
 20/27 anonim ***** válasza:
30%
17 mióta minősül véleménynek a hazug zsákutca ideologiák visszaböfögése? Miért kéne bárkinek elfogadni a magadfajta rákos daganatot, hm?
2023. ápr. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.