Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit keresett a honvédség...

Mit keresett a honvédség vezetője titokban Ukrajnában?

Figyelt kérdés
Erre már kaptunk választ? Toroczkai László hiába tette fel a kérdést a Parlamentben, válaszra se méltatták.
2022. júl. 16. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Kárpát-Alját mérte fel. Parancsot kapott, hogy be kell venni.
2022. júl. 16. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ezt valahogy én se értem erre milyen válasz kéne. Kárpát-Alját ugye nem kérdéses, hogy vissza kell venni? Akkor hová menjen szerinted? Rómába?
2022. júl. 16. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kárpátalját mérte fel. Miért?
2022. júl. 16. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene visszavenni? Most ez a legnagyobb gondunk?
2022. júl. 16. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4 A lengyelek mennek az ő területükért, a románok Bukovináért, a magyarok meg Kárpátaljáért.

A lengyelek már rég bevonultak, szerinted miért?Csak azt ne mondd, hogy az ukránokért.

2022. júl. 16. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kimérte a parcellákat a fidesz holdudvar számára.

Viccet félretéve: ha titkos volt, honnan tudsz róla?

2022. júl. 16. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös, de ebből nem lesz kavarodás még pluszban?
2022. júl. 16. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Én honnan tudjam?Nem vagyok jós.Kétesélyes.

Az oroszok biztos nem bánnák, ha Lengyelország, Magyarország és Románia visszaigényelné a területeit, mert nekik úgy is csak az orosz lakta részek és a tengerpart kell.Legalább a többivel nem nekik kell vergődni.Az ukrán hadsereget már rég szétverték, szóval...

Meg ha amúgy is EU tag lesz Ukrajna maradéka, akkor nem mindegy?Az ukrán menekültek amúgy sem nagyon akarnak Ukrajnába visszamenni.Ez eddig oké.

Aztán hogy a többi ország mit szól ehhez, ki tudja?Nem hiszem, hogy annyira érdekel bárkit is.

2022. júl. 16. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk érdekes ilyen szemszögből nézni. Én azt hittem, a ruszkiknak bökné a csőrét, de végülis igazad lehet, hogy nem.
2022. júl. 17. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ukrajna egy nagyon korrupt, szegény, elmaradott ország.Érték kb csak az van benne ami az oroszoknak kell.A többiben van egy csomó elmaradott hely, szegény emberekkel, akik valószínűleg fújnak az oroszokra.Az miért lenne jó az oroszoknak, ha még őket is nekik kéne eltartani?

Azt is mondta már Oroszország, hogy ő a környező országokra bízza mi lesz a maradék Ukrajna sorsa(utalás), meg hogy ami marad Ukrajnából csatlakozzon nyugodtan az EU-hoz, nem is érdekli.

2022. júl. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!