Jól teszi a Mi Hazánk, hogy be akarja tiltani a Pride felvonulást?
Figyelt kérdés
Se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el, hanem a tiltást szorgalmazzák.2023. ápr. 18. 13:24
41/46 anonim válasza:
Mindenki nyeren vele, mert maguktól úgy sem esik le nekik hogy ezzel a felvonulással nem elfogadást érnek el, hanem olyankor mág inkább felerősítik az ellenük szoló hangokat.
43/46 anonim válasza:
Itt az az alapvető probléma, hogy be van etetve mindenki, hogy a Pride az elfogadásról, szabad szerelemről, a másság büszke és nyílt felvállalásáról szól, miközben meg nyilvánvalóan uszító, polgárpukkasztó célt ér el és még jobban megosztja a tömegeket.
De így lehet uralkodni rajtuk...
44/46 anonim válasza:
Mindenkinek joga van felvonulni, szóval nekik is. Én elfogadó vagyok velük, de az nekem sem tetszik, ha valaki pl majdnem meztelenül vonul. Ahogy az sem, ha nyilvánosan, pl buszon nyalja-falja magát egy hetero pár. Az elfogadásért normálisan is fel lehet vonulni és teszik is azt sokan minden évben. Csak vannak néhányan, akik miatt negatív kép alakul ki róluk, pedig amúgy a többségük teljesen normálisan fel van öltözve és nem csinál semmi provokatív dolgot.
45/46 anonim válasza:
NEM A prideot kellene betiltani, hanem bizonyos híreségeket, és embereket akik finanszirzák a Prideot, vagy csak megjelnek rajta szonokólni, szépen ki tiltani az országból :) A halat a fejénél kell levágni..
46/46 anonim válasza:
Hát szerintem ezzel a felvonulósdival semmit nem érnek el azon kívül hogy megutáltatja magát az lmbtq közösség... Aki intelligens, az tudja hogy a melegek leszbik stb. ugyanolyan normális emberek (persze nyilván vannak köztük is pedofilok mint a heterok között), a primitív, buta, nulla iq-val rendelkezők meg csak még jobban fogják utálni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!