Jól teszi a Mi Hazánk, hogy be akarja tiltani a Pride felvonulást?
Figyelt kérdés
Se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadják el, hanem a tiltást szorgalmazzák.2023. ápr. 18. 13:24
11/46 anonim válasza:
Igen, jól teszi!
Mert mit érnek el a felvonulással?
Csak felhergelik a tömeget, aztán csodálkoznak, ha valakik megdobálják őket tojással.
Aki bzulni akar, az bzuljon otthon és ne tisztes családok idegeit borzolja meg ne a gyerekeknek mutasson rossz példát nyilvánosan.
Már így is tönkre vannak téve a családok és elzüllött a társadalom, de csak a Mi hazánk akar tenni valamit, hogy megállítsa a szörnyű folyamatokat.
Hihetetlen, hogy az emberek nem veszik észre, hogy nem jó irányba mennek a dolgok és vissza kellene térni Istenhez, nem pedig a sántánt kellene szolgálni! :(
Térjetek meg, amíg nem késő !!
12/46 anonim válasza:
Ha Isten tudná, hogy miket beszélsz a nevében!
15/46 anonim válasza:
Bírom a szélsőjobbereket, hogy amikor őket tiltja le a Facebook meg Youtube, akkor tudnak sírni, hogy hát de a szólásszabadság... De ha van egy rendezvény, amitől ők hánynak, de több tízezer ember elmenne rá, azt meg már "tícsuk be"...
16/46 anonim válasza:
14-es: nem lesz, már van..!
Ébredjetek!!
17/46 anonim válasza:
Én felébredtem és nem egy kétezer éve emberek által írt mesekönyv alapján élem az életem. Neked sem javaslom!
18/46 anonim válasza:
A szélsőjobbosokról mindenki tudja, hogy hópihék.
19/46 anonim válasza:
Covid diktatúrát mert nem lehet kiabálni, ennyi témája maradt ezeknek a majmoknak... Szánalmas banda.
20/46 anonim válasza:
Egyetértek a betiltással, mert össztársadalmi szinten egy felesleges és káros képződmény a Pride.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!