Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek sokan lesznek...

Szerintetek sokan lesznek kíváncsiak Bödőcs új, meglehetősen igénytelen műsorára?

Figyelt kérdés

Belenézve a műsorába: https://www.youtube.com/watch?v=iykB-Y3QsRs

Bizony egyet lehet érteni Bencsik Gábor értékelésével: „Belefutottam az interneten Bödőcs Tibor hamarosan színre kerülő új műsorának, a Barbárglamournak a 10 perces előzetesébe. Lássuk, ha már annyit beszélnek róla. Nos, döbbenetesen ócska, színvonaltalan, viszont hajmeresztően bunkó. Az egész produkció semmi más, mint annak a közönségigénynek a kiszolgálása, hogy valaki nyilvánosan bunkó sértéseket vagdosson fideszes politikusok fejéhez. Belátom, van ilyen igény, ebből fényesen meg is lehet élni (csókoltatom a diktatúrázókat), de hogy a humorhoz nincs köze, az kétségtelen.”

Pártállástól függetlenül lehet mondani, ezen biztos sokan megbotránkoznak majd. De akkor kiknél nyerő ez a stílus?

tegnapelőtt 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem fidesz szavazóként nagyon tetszett, szakadtam rajta, várom már a teljes verzió.

Egyetlen standupos aki számomra vicces.

tegnapelőtt 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Régebben én is nagyon szerettem amikor még nem ment el ennyire egy irányba a politikai szövegeivel. Most ez már zavar, hogy csakis az egyik oldal felé köpköd.

de nyilván sokan szeretik és nekik jó szórakozást tudok csak kívánni.

A humor az humor, nem kell hogy mindenkinek ugyanaz tetsszen, de szabad ország vagyunk, mindenki azzal poénkodik amivel akar és azon röhög amin akar. Attól nem kell félniük, hogy valaki rájuk támadna miatta. Fordított esetben ez már sajnos nem mondható el, mert pont az ő hallgatósága az amelyik azonnal nekimenne bárkinek aki viszont a másik irányba eresztene el hasonló poénokat.

tegnapelőtt 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

"hogy csakis az egyik oldal felé köpköd"

Ez nem igaz. Az lenne helyes megállapítás, hogy leginkább az egyik oldallal gúnyolódik. Mert néha beszólt már egyes ellenzéki embereknek is. Gyurcsány például állandó téma nála, Orbán mellett.

Szokott ő a humorista társaival is gúnyolódni és a saját életéből is viccet szokott csinálni.

Aki csak belenézett valamelyik előadásába egy olyan résznél, ahol Orbánt parodizálja, akkor tűnhet úgy, hogy csak ennyit csinál és nem mást.

Köpködni Bencsik szokott.

Egyébként érdekes, hogy az ilyen esetekben az egyes pártok szószólói, kommentelői elítélik a kettős mércét és követelni szokták, hogy tessék a másik oldalt is kritizálni, de minden más esetben vidáman élnek ők is a kettős mércével, az elfogultsággal.

tegnapelőtt 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Több, mint 10 éve nem nézem/hallgatom Bödőcs műsorait, mert igénytelen. Kb. ugyan ezért álltam le a teljes Showder clubbal.

Akiket bírok pl. KAP szerintem nem ok nélkül szálltak ki abból is.

tegnapelőtt 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Mintha megérezte volna ezt a kérdést, kísérteties:

https://www.youtube.com/watch?v=uKMZ18ZOu2o

tegnap 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!