Bödőcs Tibor miért lett ennyire szánalmasan erőltetett?
Megnéztem a legutóbbi Lölős videóját. Ugyanaz az andikázás a koreo, ami szerintem már unalmas.
Az elején még vicces volt.
Nagyon átment ellenzékibe.
Ezek a humoristák inkább idegesítőek. Mindig az alkohol, az altesti humor meg a politika. Kb. ennyi.
Nacsa pedig fideszes talpnyaló lett.
Mivel vicces, majd ha nem lehet kiparodizálni az ostoba gázszerelőt mert sitten van akkor lesz erőltetett. Addig meg a legjobb az országba.
Mondj jobbat ha sikerül.
Igazad van. Egy büdös bunkó. Nem is hallgatok ilyet.
Helyette ott a Hofi Géza. Ezerszer vissza hallgatva is zseniálisanb sokkal mint az a libsi Bödőcs majom.
Nem láttam, de miattad megnézem. :))
Amúgy mivel a Fidesz szétlopta és szétverte az országot, nem nehéz gyűlölni őket!
Szerintem nem lett erőltetett, csak erősen túltolta a politikát meg a piázós részt.
De mondjuk ő ilyen. Én ezért szeretem jobban pl. az intelligensebb humorú Kőhalmit.
Viszont Bödőcs gyerekblokkos részén baromi jókat nevettem, mivel mind igaz és bizony minden így történik, megnyugtató, hogy náluk is! :D
Szerintem ezt a vonalat kellene inkább erősítenie és nem a politikusokat meg az alkoholt reklámoznia, mert abból már elég volt!!
Erre, ugye, nem gondoltunk a nagy gengszterváltáskor, hogy felhígul minden, és nem lesz értékes, igényes művészet, humor és lényegében semmi.
Mégiscsak jobb volt hajdanán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!