A vidéki bejárós végzős gimiseket arra kényszerítik hogy másfél hétre visszaköltözzenek a kollégiumba? Nem erőltetett ez egy kicsit-olyan csakazértis-ízű dolog?
Aki 200 km -re lakik a gimitől az nem tud bejárni, mehet koliba. Ahogy eddig is ott lakott amíg volt jelenléti.
csak azért az csöppet röhej hogy költözzön be ápr 19-én majd aztán ápr 29-én másfél hét múlva meg költözzön ki immáron végleg...
De hát lesz más megoldás? (Mondjuk igen, lesz más megoldás-háziorvos kiír és kész...)
"csak azért az csöppet röhej hogy költözzön be ápr 19-én majd aztán ápr 29-én másfél hét múlva meg költözzön ki immáron végleg..."
Ha órára nem tudsz bejárni, akkor érettségi héten se fogsz tudni bejárni az írásbelikre vagyis nem költözöl ki.
De nagy problémák...
Mit tudtok ezen ennyit hisztizni?
Amúgy is kényszerített valaki, hogy 200km-re válassz gimit?
", akkor érettségi héten se fogsz tudni bejárni az írásbelikre "
az kemény 4 nap.... akkor nem ápr végén költözik ki hanem rá egy 1 héttel na bumm....
főleg hogy 1 emelt már mindenkitől elvárt a felsőoktatás miatt és azt úgyse a saját iskolában írja...
Egyénileg lesz megoldás, az igazolt vagy igazolatlan hiányzás. Általános nem lesz.
Vagy pedig érettségi végéig marad a kollégiumban, amire rámegy május, és a június egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!