Halászbástyát fizetössé tettek karácsony talalta ki vagy a fidesz?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:21
1/9 anonim válasza:
Karácsony fel is szólalt ellene, te nagyon butus… Olvass utána a dolgoknak, mielőtt ide kiböfögöd a kérdésed.
2/9 anonim válasza:
Abból ítélve, hogy Karácsony is felháborodottan nyilatkozott erről, nyilván ő nem.
3/9 anonim válasza:
A fideszes önkormányzatban történt, szerinted? De akkora felháborodás lett belőle hogy már vissza is csinálták, és azt mondták inkább megpróbálnak más szolgáltatásokat bevezetni.
4/9 SzocdemOliver válasza:
Ha Szentkirályi Alexandrán múlt volna, akkor az egész várnegyedbe belépődíjat szednének.
Budapest főpolgármestere kifejezte a véleményét a fizetős Halászbástyáról, örülök hogy rá szavaztam tavaly, szívén viseli a budapestiek sorsát Karácsony Gergely. Még a fideszes budapestieknek is jót akar, ami egy politikustól becsülendő dolog.
5/9 anonim válasza:
Elmondta Böröcz László, az I.kerület fideszes polgármestere, hogy ők döntöttek így, a turisztikai bevételeket akarják ezzel növelni. De azért a magyaroknak igazán lehetne ingyenes a belépés. Nem tudom, az-e. Én az autók szélvédőjéhez hasonló ragasztott fóliázott üveg, vagy plexi kordonokat tettem volna hogy átlátszó legyen, a legkevésbé lenne csúnya. Azt mondta, a fekete helyett halászbástyás mintájú lesz, de az sem sokkal szebb, vagy átlátszó. Nincs nekik érzékük ehhez.
7/9 anonim válasza:
Az I. kerületi Fideszes vezetésű önkormányzat, hogy pontosak legyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!