Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Halászbástyát fizetössé...

Halászbástyát fizetössé tettek karácsony talalta ki vagy a fidesz?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Karácsony fel is szólalt ellene, te nagyon butus… Olvass utána a dolgoknak, mielőtt ide kiböfögöd a kérdésed.
tegnapelőtt 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Abból ítélve, hogy Karácsony is felháborodottan nyilatkozott erről, nyilván ő nem.
tegnapelőtt 12:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A fideszes önkormányzatban történt, szerinted? De akkora felháborodás lett belőle hogy már vissza is csinálták, és azt mondták inkább megpróbálnak más szolgáltatásokat bevezetni.
tegnapelőtt 12:25
 4/9 SzocdemOliver ***** válasza:
100%

Ha Szentkirályi Alexandrán múlt volna, akkor az egész várnegyedbe belépődíjat szednének.

Budapest főpolgármestere kifejezte a véleményét a fizetős Halászbástyáról, örülök hogy rá szavaztam tavaly, szívén viseli a budapestiek sorsát Karácsony Gergely. Még a fideszes budapestieknek is jót akar, ami egy politikustól becsülendő dolog.

tegnapelőtt 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Elmondta Böröcz László, az I.kerület fideszes polgármestere, hogy ők döntöttek így, a turisztikai bevételeket akarják ezzel növelni. De azért a magyaroknak igazán lehetne ingyenes a belépés. Nem tudom, az-e. Én az autók szélvédőjéhez hasonló ragasztott fóliázott üveg, vagy plexi kordonokat tettem volna hogy átlátszó legyen, a legkevésbé lenne csúnya. Azt mondta, a fekete helyett halászbástyás mintájú lesz, de az sem sokkal szebb, vagy átlátszó. Nincs nekik érzékük ehhez.
tegnapelőtt 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Fidesz!
tegnapelőtt 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az I. kerületi Fideszes vezetésű önkormányzat, hogy pontosak legyünk.
tegnapelőtt 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Pestiek megérdemlik.
tegnapelőtt 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
22%
Eddig is fizetős volt xD
tegnapelőtt 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!