Az hogyan lehet, hogy az egy főre eső jövedelmet tekintve Magyarország mögött csak Bulgária van az EU-ban?
Mi köze van a támogatásoknak a bérekhez?
Ez 13 év mérlege, 10-11 évig bőven jöttek a támogatások. 13 év borzasztó gazdaságpolitikája idáig juttatta ezt az országot. Elég kemény, hogy sokan már a fizetésükből alig jönnek ki.
11
Nem az én tisztem olvasásra tanítani téged. De azt sem tudod, hogy a gazdaságpolitikánk milyen szempontból nem jó.
13
Ha ez így megy, akkor az EU függessze fel minden ország számára a támogatásokat, hiszen ne azokból éljenek és ruházzanak be.
12
Igen, valamennyi embernek EU-s pénzből van jövedelme, ah igen.
És azért állunk ilyen szarul ebben a mutatóban, mert az EU-s pénzek miatt minden cég csökkentette a pl. a béreket. :D
És hirtelen 1-2 év alatt ugrottunk a sor legvégére, ahha igen. :D
Még a végén kiderül aranyapám, hogy 2-3 éve a lista elején, közepén voltunk. :DD
Nem az én tisztem téged gondolkodásra tanítani.
EU-s pénzek hiánya miatt van infláció is. :DDDD
Sőt az EU miatt szr a gazdaságunk, ki kellene lépni a francba, nem?
16
Szép válasz, csak tökre nem ezt kérdeztem.
15
Gratulálok. Az ilyen válaszokért nálunk még érettségire sem engednek. Jól sejtem, hogy még tanulsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!