Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogyan lehet, hogy az egy...

Az hogyan lehet, hogy az egy főre eső jövedelmet tekintve Magyarország mögött csak Bulgária van az EU-ban?

Figyelt kérdés
Pedig minden szép, még előre megyünk nem? Nem értem.
2023. ápr. 15. 20:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mi köze van a támogatásoknak a bérekhez?

Ez 13 év mérlege, 10-11 évig bőven jöttek a támogatások. 13 év borzasztó gazdaságpolitikája idáig juttatta ezt az országot. Elég kemény, hogy sokan már a fizetésükből alig jönnek ki.

2023. ápr. 15. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
25%

11

Nem az én tisztem olvasásra tanítani téged. De azt sem tudod, hogy a gazdaságpolitikánk milyen szempontból nem jó.

2023. ápr. 15. 21:32
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
#9 Akkor mégis csak az EU-ból élünk memde?
2023. ápr. 15. 21:36
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

13

Ha ez így megy, akkor az EU függessze fel minden ország számára a támogatásokat, hiszen ne azokból éljenek és ruházzanak be.

2023. ápr. 15. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
#14 Más ország nem is veri a mellét, hogy ő mekkora király és hergel a szövetségesei ellen. Nekik nem kell bizonyítaniuk, csak az Orbán szájhősnek. :)
2023. ápr. 15. 21:41
 16/23 A kérdező kommentje:

12

Igen, valamennyi embernek EU-s pénzből van jövedelme, ah igen.

És azért állunk ilyen szarul ebben a mutatóban, mert az EU-s pénzek miatt minden cég csökkentette a pl. a béreket. :D

És hirtelen 1-2 év alatt ugrottunk a sor legvégére, ahha igen. :D

Még a végén kiderül aranyapám, hogy 2-3 éve a lista elején, közepén voltunk. :DD

Nem az én tisztem téged gondolkodásra tanítani.

EU-s pénzek hiánya miatt van infláció is. :DDDD

Sőt az EU miatt szr a gazdaságunk, ki kellene lépni a francba, nem?

2023. ápr. 15. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:
16%

16

Szép válasz, csak tökre nem ezt kérdeztem.

2023. ápr. 15. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

15

Gratulálok. Az ilyen válaszokért nálunk még érettségire sem engednek. Jól sejtem, hogy még tanulsz? :D

2023. ápr. 15. 21:46
 19/23 anonim ***** válasza:
43%
Mert itt a legmagasabak az adök főleg a minimálbéresekre rakják a legtöbbet.Hogyan pörögne vagy lendülne fel a gazdaság ha az embereket széjel adóztatják.Az adót meg le nyulják mert semmi szociális elátás sincs.Persze fidesz logika szerint mészáros széf be rakása a lakásba majd foglalkoztatni fog 9 millio embert.De hiába magas az adó még a költségvetés annyit se tudnak el érni hogy, hiány ne legyen.Ja meg sorba vesszik fel a külföldi hiteleket de te azért forintba adósodj el.
2023. ápr. 15. 22:17
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Népünk megegyezhetett valamikor Viktortával, hogy ktart mellette, csak ilyen jó teljesítményt kell mutatni a világ felé.
2023. ápr. 15. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!