Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üdvözlet a feudalista Magyaror...

Üdvözlet a feudalista Magyarországon! Neked mire futja hó végén az adózott jövedelmedből?

Figyelt kérdés
(Rezsirabszolgák ne hőbörögjetek!)
2013. nov. 20. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0.1%-os tejre
2013. nov. 20. 09:24
 2/24 anonim ***** válasza:
Hó végén minimálbérből? Tippelj .... :S
2013. nov. 20. 09:30
 3/24 anonim ***** válasza:
Én takarékszámlára befizetem a megmaradt pénzem, általában 80 és 100.000 között mozog. Nem ad mondjk jó kamatot, de a semminél jobb. Ha ezen kívül is marad még ki akkor azt meg a sima számlára rakom, hátha találok valami kockázatosabb de magasabb kamatú dolgot.
2013. nov. 20. 09:37
 4/24 anonim ***** válasza:
#3 vagyok: persze én jó helyzetben vagyok relatíve, tanultam, rendes szakmám van, hajlandó voltam elköltözni vidékről a munka kedvéért, nem adósítottam el magam egy új kocsiért devizában.
2013. nov. 20. 09:39
 5/24 anonim ***** válasza:
73%
inkább a Hiteles-rabszolgágat említetted volna,a k*c*s*g 8 általánost végzett majmok,akik milliós hiteleket vettek fel devizában,azt állandóan sír a szájuk vége,meg hőbörögnek a parlament előtt,és várnak a sült galambra!ez undorító..!
2013. nov. 20. 09:48
 6/24 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó,illetve az 5 -ös számú agytröszt!Ott kezdem hogy,nekem van 7 szakmám és 8 jogosítványom,pl.: erdésztechnikus,vadgazdálkodási technikus...!A anyától elköltöztünk a menyasszonyommal(sok iskola,sok bizonyítvány)!De a család nem tudott egy lakásra,vagy házra elég pénzt adni ezért euró alapú hitelt vettünk fel,3 milliót!A végén 8,7 millió lesz kifizetve!(Szerinted nem nagy a kamat?)A többi pénzt a házra rokon adta kamatmentesen,és vettünk fel központi fűtésre (mert olcsóbb mint a gazkonvektor,ha magamnak megszedem a fát) kamatmentes hitelt a munkahelyükön,(Közalkalmazottak vagyunk)Így havi 80 a hitelük!Adjál tanácsot te nagyeszű hogy mi lett volna legjobb megoldás???Albérlet?Na neee,azt a pénzt inkább a saját házam törlesztőrészletére költőm mint másnak odaadjam!Kertészkedünk,így egyest évben nem kell zöldségeket gyümölcsöket vennünk!Emellett járok máshová is dolgozni,ahová csak tudtok,festeni,fát vágni... és így sem jövünk ki hó végére!Mert drága az élet!A benzinről nem is szólva amikor havi 25 ezret eltankolok!Tehát szorgalmasak vagyunk,igyekszünk,dehát akire nem hagynak illetve nem kap vagyonokat,az hogy induljon meg az életben?A válaszodat várom nagyokos!f 27
2013. nov. 20. 10:22
 7/24 A kérdező kommentje:

"akire nem hagynak illetve nem kap vagyonokat,az hogy induljon meg az életben"

Ugyanúgy mint a többi. Ha nem tudsz családot eltartani, akkor ne legyen gyereked. Kevés a kereseted? Menjél ki külföldre pénzt keresni!

2013. nov. 20. 10:30
 8/24 A kérdező kommentje:

6: tudod mi amit elmeséltél? CIGÁNYMENTALITÁS

Majd az állam fizet... csakhogy miért én fizessem a te sz.rjaidat kisöreg? Én nem vettem fel hitelt!

2013. nov. 20. 10:32
 9/24 anonim ***** válasza:
8%
Külföldöre?A fél familiám ott dolgozik,hazaáruló lett!Én nem megyek,ki építi ezt az országot ha mindenki elmegy,jönnek a bevándorlók?,na nem, ő előttük bezárni a határokat!Azt hittem több eszedbe van kérdező,dehát látom te is csak egy...........vagy!
2013. nov. 20. 10:37
 10/24 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

@6-os:

Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaród ér.

Elhiszem, hogy nem jó albérletet fizetni, de ha nem telik saját lakásra, akkor sem az a megoldás, hogy felveszel hitelt, más meg fizesse.

Ha kockáztattál, tessék viselni annak a következményeit is.

2013. nov. 20. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!