Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üdvözlet a feudalista Magyaror...

Üdvözlet a feudalista Magyarországon! Neked mire futja hó végén az adózott jövedelmedből?

Figyelt kérdés
(Rezsirabszolgák ne hőbörögjetek!)
2013. nov. 20. 09:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9: mi az hogy hazaáruló? Agymosott lettél hirtelen a sok agitprop. butaságtól? Ember! Gondolkodjál már mit beszélsz. Ha ez a ötszázezer itt lenne, azokat is el kellene tartani az országnak! ..és sokan hazaküldik a pénzt!

Ki jönne ide? Ugyan már, ne nevettesd már ki magad.

2013. nov. 20. 10:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy fizesd a hitelemet?A 3 millió helyett kérjenek 4 et ne 8,7 et! Ezt kell az államnak megoldania nem pedig hogy fizessék helyettem!Fizetem én tisztességesen!Te fékezett zabzású...
2013. nov. 20. 10:42
 13/24 anonim ***** válasza:

"Albérlet?Na neee,azt a pénzt inkább a saját házam törlesztőrészletére költőm mint másnak odaadjam!"

Igen b*zmeg albérlet! Ha fizeted az elbérletet, mellette pedig a különbözetet befekteted akkor nem fogsz eladósodni. 100 rugós törlesztőrészlettel 8,7 milla visszamegy 87 hónap alatt, ha 70ért van albérleted amiért már BP belvárosában kapsz albérletet és CSAK 3,5%-os megtakarítási számlára rakod (ami ugye elég alap kamat, ez még nem is igazi megtakarítás) akkor mire visszafizeted a hiteledet összejönne a felvett összeg.

Cserébe mobilisabb vagy, van pénztartalékod vész esetére, nem fog random nőni a törlesztőrészleted, nem vagy devizához kötve, és nem az államtól kell segítséget várnod.

2013. nov. 20. 10:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Kár rád pazarolni az időt,nem érsz meg annyit!!!
2013. nov. 20. 10:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"azt a pénzt inkább a saját házam törlesztőrészletére költőm mint másnak odaadjam"

amúgy odaadod, mégpedig a banknak... ^^

2013. nov. 20. 10:45
 16/24 A kérdező kommentje:

"Ki mondta hogy fizesd a hitelemet? A 3 millió helyett kérjenek 4 et ne 8,7 et! Ezt kell az államnak megoldania nem pedig hogy fizessék helyettem!Fizetem én tisztességesen!"

Hát ez az! Ki fogja a hiányzó milliókat állni helyetted? Ez nem a három kívánság!

2013. nov. 20. 10:45
 17/24 anonim ***** válasza:
12%
agytröszt a retek cigó édesnénikéd,kit érdekel a hiteles lelkinyomorúságod
2013. nov. 20. 10:51
 18/24 anonim ***** válasza:
2%
Nem érted mit ugatok,nem szabadna megengedni az ilyen kamatokra történő hitelezést!És már be va bizonyítva hogy semmiféle deviza nem volt,csak devizahitel néven adták a forinthitelt a bűnöző bankárok!
2013. nov. 20. 10:52
 19/24 anonim ***** válasza:
mármint a 6-osnak...
2013. nov. 20. 10:52
 20/24 anonim ***** válasza:
4%
Nem érted mit ugatok,nem szabadna megengedni az ilyen kamatokra történő hitelezést!És már be va bizonyítva hogy semmiféle deviza nem volt,csak devizahitel néven adták a forinthitelt a bűnöző bankárok!
2013. nov. 20. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!