Gyurcsány Ferenc idején a valódi reálbér tényleg dupla annyi volt mint most? (élelmiszer, ingatlan, rezsi, szolgáltatás árakat is beleszámítva)
Valamint aki okos, az beleszámíthatja az eü és oktatás helyzetét is. Ugyanis én nem emlékszem arra, hogy egy rahedli pénzt kellett volna fizetni azért, hogy egy kicsit is érdemi ellátást kapj, ha valóban beteg vagy. Jelenleg ott tartunk, hogy ha tényleg beteg vagy mész maszekba és fizetsz mint a katonatiszt, vagy ha nincs pénzed beállsz a 6 hónapos várólistába és vagy meghalsz addig vagy nem. Ezt is figyelembe kell venni ha a reálbéreket nézzük, ez is rákerül a kiadás oldalra.
Valamint az oktatás helyzete is, nem tudom Gyurcsány idején vagy most kényszerülnek többen magántanárra, ha nem akarják hogy a gyerekük a kínai aksigyárban végezze a szalag mellett.
Semmi nem igaz se a duplából, se a többiből.
Legtöbb embernek arra nem volt pénze, hogy kenyeret vegyen.
"Legtöbb embernek arra nem volt pénze, hogy kenyeret vegyen."
A kormánypártiak miért csak hazugságokkal tudnak érvelni? A legtöbb embernek volt pénze kenyeret venni akkor is.
"Legtöbb embernek arra nem volt pénze, hogy kenyeret vegyen."
Ez arcátlan hazugság. Vagy trollkodsz, vagy tényleg káposztalé van az agyad helyén. Az utóbbi rosszabb.
12es, persze, akkor is éhen haltunk és megfagytunk telente 2x.
Nem is értem, hogy éltük túl,... mégis meghalltunk?
Én úgy emlékszem, hogy a környezetemben MINDENKI rosszabbul élt.
Én is , ez ténykedés!!
Olyan hazugságra, hogy Gyurcsány idején 2x annyi volt a reálbér mégis milyen komoly érvet vársz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!