Ha az ukránok hadat üzennének Magyarországnak te megvédenéd a hazád?
Kérdező
Egy évvel ezelőtt teljesen mást válaszoltam volna, mint most és valószínűleg ha tovább húzódik a háború akkor megint mást.
Egy éve még azt mondtam, hogy ha bárki megtámadná az országot én védeném és a férjem, fiaim is. Azóta láttam hova vezet, mennyire hiábavalóan csak a halálról szól és mennyire nem számít az amit akár évtizedek alatt gyűjtött valaki össze, mivel az pótolható, az anyagi dolgok újra felépíthetőek - az emberi élet azonban nem.
Most azt mondom, ha bárki támadna, a férjemet és a gyerekeimet két másodperc alatt zavarnám el az országból, hogy ne hajlanak, nyomorodjanak meg valami politikai vezető ostoba döntései miatt.
Viszont mindent megtennék azért, hogy akik értenek hozzá, a katonák, azok a lehető legjobban végezhessék a feladatukat.
De ismerem a családomat és tudom, a felnőtt fiam nem menne. A férjem vinné, menekíteni a kisebbeket, mi maradnánk itt hogy megtegyük amit lehet.
12.
Megdögleni a semmiért, kínok között a csatatéren, vagy épp az ellenfél általi halálra kínzás közben az erény? Lehet az, de én nem vágyom rá, meghagyom ezt neked.
Megtanítottak valaha is gondolkodni? Hidd el, érdemes alkalomadtán gyakorolni, nem fájdalmas az...
Egyedül akit védenék az a családom, de őket meg úgy tudnám legjobban védeni, ha mielőbb vinném őket jó messzire.
Amúgy meg nem érdekelnek az emberek által húzott határok, és főleg nem harcolnék politikusok hülyesége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!