Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ukránok hadat üzennének...

Ha az ukránok hadat üzennének Magyarországnak te megvédenéd a hazád?

Figyelt kérdés
Ha a mostani hintapolitikánk miatt az ukránok hadat üzennének nekünk, és (kitalált szituáció) a NATO nem segít, magunkra vagyunk hagyva, ti szolgálnátok a hazátokat?

2023. ápr. 2. 14:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
6%
Asriel Dreemurr mért nem léplnél be a bartizán hadosztályba? A bujkálás nem erény.
2023. ápr. 2. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
Partizánjaink megtizedelnék a nátista erőket, így azok jó része el sem jutna a frontra, szovjet testvéreinkhez csatlakozva pedig kivernénk a kaprokat.
2023. ápr. 2. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Egy évvel ezelőtt teljesen mást válaszoltam volna, mint most és valószínűleg ha tovább húzódik a háború akkor megint mást.

Egy éve még azt mondtam, hogy ha bárki megtámadná az országot én védeném és a férjem, fiaim is. Azóta láttam hova vezet, mennyire hiábavalóan csak a halálról szól és mennyire nem számít az amit akár évtizedek alatt gyűjtött valaki össze, mivel az pótolható, az anyagi dolgok újra felépíthetőek - az emberi élet azonban nem.

Most azt mondom, ha bárki támadna, a férjemet és a gyerekeimet két másodperc alatt zavarnám el az országból, hogy ne hajlanak, nyomorodjanak meg valami politikai vezető ostoba döntései miatt.

Viszont mindent megtennék azért, hogy akik értenek hozzá, a katonák, azok a lehető legjobban végezhessék a feladatukat.

De ismerem a családomat és tudom, a felnőtt fiam nem menne. A férjem vinné, menekíteni a kisebbeket, mi maradnánk itt hogy megtegyük amit lehet.

2023. ápr. 2. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Én egy lányt nem tudnék megdugni, nemhogy a hazámat megvédeni.
2023. ápr. 2. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, csak legalább fiúkat ne dugjál, mer az űbergáz.
2023. ápr. 2. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
23%

12.

Megdögleni a semmiért, kínok között a csatatéren, vagy épp az ellenfél általi halálra kínzás közben az erény? Lehet az, de én nem vágyom rá, meghagyom ezt neked.

2023. ápr. 2. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16#

Annyira nem torzultam el.

2023. ápr. 2. 15:01
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Megtanítottak valaha is gondolkodni? Hidd el, érdemes alkalomadtán gyakorolni, nem fájdalmas az...

2023. ápr. 2. 15:09
 19/22 anonim ***** válasza:
43%
Hát lehet muszáj lenne. De pukrajna egyelőre le lesz kötve.
2023. ápr. 2. 15:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyedül akit védenék az a családom, de őket meg úgy tudnám legjobban védeni, ha mielőbb vinném őket jó messzire.

Amúgy meg nem érdekelnek az emberek által húzott határok, és főleg nem harcolnék politikusok hülyesége miatt.

2023. ápr. 3. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!