Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ukránok hadat üzennének...

Ha az ukránok hadat üzennének Magyarországnak te megvédenéd a hazád?

Figyelt kérdés
Ha a mostani hintapolitikánk miatt az ukránok hadat üzennének nekünk, és (kitalált szituáció) a NATO nem segít, magunkra vagyunk hagyva, ti szolgálnátok a hazátokat?

2023. ápr. 2. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, bárki ellen akár életemet adom a hazámért! 🇭🇺⚔️
Igen, de inkább valami logisztikai módon, fizikailag nem harcolnék!🇭🇺
Igen, de csak az oroszok ellen harcolnék!🇭🇺⚔️🇷🇺
Nem, elmenekülnék és itthagynám a hazámat!❌🇭🇺
Nem, segítenék az ukránoknak elfoglalni Magyarországot!🇺🇦
35 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
Ha Ukrajna hadat üzenne Magyarországnak, kb. másfél órán belül az országhatáron kívül lennék, így besorozhatatlan. Ez a nagy igazság. És a hadkötelezettek kb. 90%-a így van ezzel, még ha mást is mondanak ;)
2023. ápr. 2. 14:24
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

én szolgálnám a hazám, nem a kormányért,hanem a hazáért,családomért és a népemért harcolnék.

aki ezt elutasítja azzal az indokkal,hogy ezért a kormányért nem fog harcolni,az csak kifogásokat keres

2023. ápr. 2. 14:24
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
El tudom képzelni, hogy most az ukránoknak, más dolguk sincs, mint hadat üzenni nekünk, nyakuban az oroszokkal.
2023. ápr. 2. 14:27
 4/22 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen. Haladéktalanul jelentkeznék a legközelebbi hadkiegészítő Parancsnokságon még az éjszaka leple alatt. Katonai rendészi szolgálatra kérném magam haladéktalanul. Azonnal hadrendbe állnék és az első hozzászólót még a határ elérése előtt elfognám és átadnám a hadbíróságnak!
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Mivel fizikai adottságaim miatt alkalmatlannak minősítenének, így nem nagyon kellene menekülnöm vagy harcolnom. Maradnék itthon. Ha a front ideér, akkor elrejtőzöm a családi pincészetben, oda nem ér le a bomba. Kis kaja, 1-2 rekesz víz, pár könyv, petróleum a lámpába és egy jó éjjeliedény (meg egy hely, ahová kiüríthetem) - más nem is kell.
 6/22 A kérdező kommentje:

Aki szerint én vagyok náci.

[link]

2023. ápr. 2. 14:29
 7/22 anonim ***** válasza:
32%

"Ezzel Európát és a szabadságot is védi."

😂😂😂😂

2023. ápr. 2. 14:29
 8/22 szántóvető ***** válasza:
65%
igen,átadnám nekik a fideszes politikusokat,hátha ennyivel beérnék.
2023. ápr. 2. 14:32
 9/22 anonim ***** válasza:
34%
Én ugyan meg nem halnék egy országért/hazáért sem.
2023. ápr. 2. 14:34
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
"Ezzel A magas inflációt védik"
2023. ápr. 2. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!