Ha az ukránok hadat üzennének Magyarországnak te megvédenéd a hazád?
Figyelt kérdés
Ha a mostani hintapolitikánk miatt az ukránok hadat üzennének nekünk, és (kitalált szituáció) a NATO nem segít, magunkra vagyunk hagyva, ti szolgálnátok a hazátokat?2023. ápr. 2. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Igen, bárki ellen akár életemet adom a hazámért! 🇭🇺⚔️
Igen, de inkább valami logisztikai módon, fizikailag nem harcolnék!🇭🇺
Igen, de csak az oroszok ellen harcolnék!🇭🇺⚔️🇷🇺
Nem, elmenekülnék és itthagynám a hazámat!❌🇭🇺
Nem, segítenék az ukránoknak elfoglalni Magyarországot!🇺🇦
35 szavazat
1/22 anonim válasza:
Ha Ukrajna hadat üzenne Magyarországnak, kb. másfél órán belül az országhatáron kívül lennék, így besorozhatatlan. Ez a nagy igazság. És a hadkötelezettek kb. 90%-a így van ezzel, még ha mást is mondanak ;)
2/22 anonim válasza:
én szolgálnám a hazám, nem a kormányért,hanem a hazáért,családomért és a népemért harcolnék.
aki ezt elutasítja azzal az indokkal,hogy ezért a kormányért nem fog harcolni,az csak kifogásokat keres
3/22 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy most az ukránoknak, más dolguk sincs, mint hadat üzenni nekünk, nyakuban az oroszokkal.
4/22 anonim válasza:
Természetesen. Haladéktalanul jelentkeznék a legközelebbi hadkiegészítő Parancsnokságon még az éjszaka leple alatt. Katonai rendészi szolgálatra kérném magam haladéktalanul. Azonnal hadrendbe állnék és az első hozzászólót még a határ elérése előtt elfognám és átadnám a hadbíróságnak!
5/22 anonim válasza:
Mivel fizikai adottságaim miatt alkalmatlannak minősítenének, így nem nagyon kellene menekülnöm vagy harcolnom. Maradnék itthon. Ha a front ideér, akkor elrejtőzöm a családi pincészetben, oda nem ér le a bomba. Kis kaja, 1-2 rekesz víz, pár könyv, petróleum a lámpába és egy jó éjjeliedény (meg egy hely, ahová kiüríthetem) - más nem is kell.
7/22 anonim válasza:
"Ezzel Európát és a szabadságot is védi."
😂😂😂😂
8/22 szántóvető válasza:
igen,átadnám nekik a fideszes politikusokat,hátha ennyivel beérnék.
9/22 anonim válasza:
Én ugyan meg nem halnék egy országért/hazáért sem.
10/22 anonim válasza:
"Ezzel A magas inflációt védik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!