Megérte madárnak nézni az osztrákokat?
2023. ápr. 2. 10:02
1/16 anonim válasza:
Már az osztrákok is rongálnak?...
2/16 anonim válasza:
Ez pontosan ugyanaz az ostoba egybites nacionalizmus, amit például az őcsényiek is nyomtak, a világ bármely pontján ugyanúgy megvetendő és nincs rajta mit mosdatni. Aki így bánik egy másik emberrel, csak azért, mert más van az útlevelére írva, az egy féreg.
3/16 A kérdező kommentje:
Magyarul ez mégsem egy korábbi provokáció következménye?
2023. ápr. 2. 10:08
4/16 anonim válasza:
@3 Nem bonyolítanám ennyire ezt a dolgot. Sima ostoba, 6 általánost végzett osztrákoknak nem tetszik, hogy egy, a nyelvet nem is anyanyelvi szinten beszélő magyar elveszi előle a munkahelyet. Semmiben nem különböznek azoktól az ostoba magyaroktól, akik hasonló okokból ukrán gyári melósokra meg indiai kamionosokra irigykednek.
5/16 A kérdező kommentje:
Á, értem! Vegyük úgy, hogy az osztrákokat a szerencse válaszotta el attól, hogy proletárország legyenek...?
2023. ápr. 2. 10:13
6/16 anonim válasza:
Az osztrák az egy barbár népség. Nem szabad velük szóba állni. Aki meg oda megy meg is érdemli. Lehetne több esze.
7/16 anonim válasza:
Az a baj ha az osztrák kiteszi a 30-as táblát akkor menjen mindenki 30-cal.
Mt csinál a magyar átmegy 70-80 mert siet haza./Tisztelet mindig a kivételnek./
De nem értik meg hogy nem lehet nem vevők rá az osztrákok.
Az szerintem nem vita tárgya hogy a magyaroknak nincs közlekedési kultúrája.
Igaza van az osztráknak.
8/16 anonim válasza:
Ja, a másik oldala az éremnek, hogy a határ menti labanc települések kampányt folytatnak, hogy a magyar oldali falvak gyerekeit a szülők írassák az ő iskoláikba, mert nincs elég kicsi labanc, és ha ez nem változik, be kell zárni az iskoláikat. Nem tudom ki találta ki ezt a sógor dumát, de rokonai ezek a hóhérnak, az osztrák a legsunyibb félgermán belterjes korcs fajta, tele kisebbrendűségi komplexussal. Megjátsszák a gróf urat, aztán amikor félrefordulsz, kilopják a krumplit a tányérodból.
9/16 A kérdező kommentje:
A kuruc-labanc szembenállás során inkább (sokkal!) a labancok képviselték a haza érdekét!
2023. ápr. 2. 11:04
10/16 anonim válasza:
Azért én jópárszor találkoztam olyannal, amikor az otthon minden szabályt kínosan betartó osztrák bejött Hegyeshalomnál és azzal a lendülettel el is felejtette a jogkövetést.
Nyomta a gázt mint süket a csengőt és ment mint az állat. Pofátlanul parkolt ahova gondolta, meg hasonlók.
A magyar se itt, se ott nem normális...már ami a közlekedési morált illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!