Miért nem ebben utánozza Orbán az osztrákokat?
Valóban nagyon fontos lenne, hogy szilveszterkor boldog-boldogtalan mászkáljon át házibulikba felügyelet nélkül..
A magyarok nagy része amúgy is hetente szilvesztert tart a kocsmákban meg buli helyeken amikor nyitva vannak.
Nem hinném, hogy kockára kéne tenni a védekezést és a gazdaságot azzal, hogy letudjanak részegedni közösen szilveszterkor akik erre vágynak..
Bármit csinál, úgyis lesz olyan csoport, akinek az nem jó.
Most is ott tartunk, hogy egyik oldalról azért háborog a tömeg, mert korlátozások vannak, a másik oldalon meg azt róják fel, hogy nem elég szigorúak a korlátozások.
Egyébként ezt az osztrák tervet én sem értem, vagy nem teljes az információ, vagy kétségbe vonom az addigi korlátozások értelmét.
Döntsék el, hogy akarnak-e korlátozásokat, vagy nem.
Annak semmi értelme, hogy korlátoznak, majd Szilveszter éjszakáján össze engedik a tömeget, vélhetően kisebb-nagyobb alkohol mámorban, majd utána ismét korlátozás jön?
Teljesen fölösleges utána ismét korlátozásokat bevezetni, elég lehet az az egyetlen Szilveszteri buli, hogy meglóduljon a fertőzések száma, minek már utána ismét szigorítani?
Szerintem nincs annak sok értelme, hogy hónapok korlátozásainak az eredményét egy ivós tivornyás nap miatt kukába dobjuk.
Nekem ez a tüzijátékozás se fog hiányozni, de nyilván soha nem lesz olyan hogy mindenkinek jó legyen valami.
Még változhat!!
Amúgy figyeld meg,ha nem fognak rajta változtatni,akkor mennyi szabály megszegés lesz ,meg rengeteg csendháborítás,meg ház felrobbantás,felgyújtás,stb...
Feljelentgetés hegyek.
Háztömb háború.
Kimegyek,elkapnak,azt mig velem foglalkoznak,mögöttük megy a többi,azt majd megy a mutogatás,hogy őket mér nem stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!