Most tulajdonképpen 'átvertük' az osztrákokat?
Valószinűleg attól nem fog csoda történni, hogy szombat hajnal van, és továbbra sem kelhetnek át a határon a menekültek papirok nélkül.
Nagy pofára esés lesz mindenkinek :))
Meg hát ki lesz az az ostoba határõr aki beengedné õket Ausztriába?
Úgy vannak vele hogy Magyarországon már nincsenek üldözve, biztonságban vannak, szóval nyugodtan maradhatnak ott.
Ők fognak minket, mert azzal a feltétellel engedik be ha betartjuk azt, hogy mindenki a regisztrációs országba toloncolnak (dublin). Nem is értem minek viszik, utána meg hozzák vissza? Vagy a kvótás hülyeséget erőltetik...
De az tuti, hogy ha meglátják reggel a magyar felvételeket a buszokról megáll a szívük:D
Az osztrákok csak 1500 menekülttel számolnak! :DDDDDD
De vicces lesz, mikor be áll a 100 busz!
Ujjonganak, tapsolnak a menekülteknek az osztrákok! :D
Nem is értem, mit kellett tökölni ennyit, láthatóan örülnek nekik.
"Nem is értem, mit kellett tökölni ennyit, láthatóan örülnek nekik."
Az rendben van, hogy a jóérzésű emberek segíteni akarnak, és örülnek a sikernek.
De a titkosszolgálatok feje most főhet, hogy hány kiképzett terrorista jön a menekültekkel...
Mert azért emlékezzünk: Egy nyavajás fapados repülőgépre való felszálláskor megtaperolják az echte ájropéer nagmamát is, hogy nem visz-e fel egy körömpiszkálót, mert ugye bárki lehet terrorista...
Most meg ezrével jönnek olyan országokból, amit a NATO bombáz porrá, és lehet hogy van elszámolnivalójuk...
Összeesküvés elméletből 5-ös!
Nyilván vannak emberek, akik képesek végiggyalogolni többszáz kilométert csöves körülmények között, csak azért, hogy egy jót robbanthassanak. De ha még vannak is, megtehetnék feltűnés nélkül is, ha nem a menekültáradattal jönnek.
A repülőn meg azért van fokozott biztonság, mert a levegőben van, nem tud egyszer csak megállni, ha gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!