Most tulajdonképpen 'átvertük' az osztrákokat?
Sokkal inkább magunkkal bsztunk ki, vagyis kollektíven Európával. Persze jól hangzik, hogy nem kell nekünk már 1-2 ezer migránssal foglalkozni, viszont ezzel csak azt érjük el, hogy az összes többi ugyan ezt el fogja elvárni! Az elfoglalt autópályáról nem is beszélve.
Akik pedig még nem kezdtek neki az útnak Szíriából, vagy megálltak egy közelebbi országban, most kedvet kapnak az útnak, így mégtöbb menekült érkezik.
Legalább az osztrákok és németek megmutathatták az emberbaráti szeretetüket (oh netán választások lesznek?), de mit fognak kezdeni a többivel?
"Ujjonganak, tapsolnak a menekülteknek az osztrákok! :D
Nem is értem, mit kellett tökölni ennyit, láthatóan örülnek nekik."
Ezek a németek is isten hozott táblákkal várnak mindig... Ezek szerintem nem épeszű emberek, és lehet hurrogni, hogy embertelen vagyok, pont hogy nem vagyok az, csak magunkra is gondolok, mert mi is emberek vagyunk. Aki tud ilyen helyzetbe is racionálisan gondolkodni annak felmerülhet pár kérdés is, mit:
BudMóni nevű felhasználó válaszában is felvet némi problémát.
Ezeket az embereket jól hitegetik még ők is úgy mondják, hogy mennek "új életet kezdeni". Na de, ezek menekültek ki beszélt itt integrációról? El kell látni mert az a humánus de csak EGY IDEIG. Ezt mindenki elfelejtette "szabad a kapu", hogy a drága jó képességű m1-es kolegát idézzem. És ez az üzenet megy mindenhová most, a törökökhöz ahol 2 millió menekült van, nem 150 ezer mint ami itt fennakadást okoz a nyáron, hanem ismétlem 2 millió. Akik épp tegnap törtek ki ottani táborokból, mert nemérték el a hajót ami Európába jön.
Szintén ez az üzenet megy Afrikába is ahonnan a 3. hullámnak nevezett onnan induló elő hullám még el sem ért ide. Kicsit jobban kéne bánni a szavakkal, a felelős embereknek szerintem.
Szörnyű nagy bajok lesznek itt. Ennyi embert képtelenség eltartani. Abba a hitbe meg ne rángass magát senki, hogy Németországba vagy bárhol máshol ahol valamiért integrációról besszének akárcsak több százezer munkahely lenne.
Ennyi embert lassan kiszolgálni nem lehet, nem még foglalkoztatni. Úgyhogy nem tudom mire ez a nagy öröm meg új élet, amikor ennek ideiglenesnek kellene lennie. A kulturális különbségekről még egy szót nem is szóltam, amit BudMóni elmondott.
Már csak a szállás is, ugyan olyan tranzitzónában lesznek németbe is mint itt voltak, télen meg fűtött sátor vagy mi lesz? Ha elér a többi menekült is és tényleg milliós számokról beszélünk akkor nem lehet lesz még iskolai tornatermekbe se betenni hónapokig őket. És látjuk mi történik ha számukra nemtetsző dolog történik, követelőznek és egyéb és lesz olyan ha nemfog alábbhagyni a bevándorlási hullám, hogy nem tudjuk eltartani őket és az éhség nagyúr, szerintem itt nagyon nagy balhék lesznek, amivel ezek az integető emberek valamiért nemtörődnek.
Ennek az a célja, hogy kvótát akarnak, kiválogatják maguknak az osztrákok és a németek az elitet, és a többit visszaküldik ide ahol regisztrálták őket, mondván dublini egyezmény. Itt csak a repülőgép társaságok járnak jól, akik a kitoloncolt illegálisan bevándorlókat szállítják majd.
Amúgy jön a tél és az majd elintézi ezt a helyzetet, nem lesz itt annyi migráns.
Hát nem azt mondta Merkel mama, hogy "haza" kell menniük, azoknak, akik nem veszély elől jöttek?
A haza az nem M.o. nekik.
na igen, ez egy izgalmas kérdés. ahogyan az is, hogy ezzel az erővel miért nem a görögöket csesztetik, hiszen ott kellett volna először regisztrálniuk?
amúgy én is befizetek, hogy ez most egy jó trükk-e a németek részéről vagy tényleg maradnak-e, akik eddig mentek ... mert ugye olyan kijelentés is volt, hogy aki Szíriából ment, az egyértelműen maradhat. Na most a 90% viszont onnan ment. Úgyh vannak itt kérdések bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!