A liberális magyarok miért ajnározzák annyira az osztrákokat, amikor az egyik legnagyobb szaralakok egész Európában?
Rengeteg nyugat-európai nép van akire inkább fel lehetne nézni. Ott vannak pl. egyből a sokkal normálisabb németek, hogy még az olaszokról, franciákról nem is beszéltünk.
Én éltem kint a munkám miatt a labancoknál, a taljánoknál, meg a franciáknál is.
Olasz emberről pl. meg nem mondod, hogy nem magyar, max pozitívabb a hozzáállása az élethez. Német hasonlít az osztrákra, de sokkal normálisabb. Francia az az olasz és a német keverékére hasonlít.
Ráadásul a legtöbb nyugat-európai megveti és lenézi az osztrákokat, míg pl. olaszokról és magyarokról csak pozitív véleménye van. Egy német kollégám pl. tudott a Reneszánsz alatti olasz-magyar barátságról és Mátyás Királyról, és sajnálta, hogy 1945 után szovjet komcsi szférába kerültünk, ahelyett, hogy inkább az olaszokkal és a bajorokkal kerültünk volna egy táborba.
A liberálisok mindenkit ajnároznak, aki valaha is ártott a magyaroknak. Minél jobban, annál inkább kedvelik.
Lásd pl a románokat. Csaucseszku, vagy a Trianon utáni területek, illetve megvonnák az állampolgárságot is a székelyektől stb alapján a liberálisok szinte istenítik Romániát, állandóan megy a bezzegromániázás. A liberális hírportálok szerint meg már magyarok ezrei mennek ki Romániába dolgozni mert fényévekkel leelőztek minket.
De az oroszok noha ártottak nekünk, ezért liberális szempontból szimpatikusak, de a helyzet úgy hozza, hogy az ukrán szélsőjobbos soviniszták oroszellenes törvényeket akarnak hozni, amit a kárpátaljai magyarok is megszívnak. Emiatt az oroszok és magyarok most ideiglenesen szövetségesek, ezért megy az orosz köpködés a liberálisok részéről és az ukrán neonáci soviniszták az új hősök a liberális oldalról, állandóan a "csecsemőszíveket reggeliző sátáni Putyin ellen bátran lázadó" ukrán szélsőjobbos huligánokat istenítik, még maga Soros György is támogatta anyagilag az ukrán neonácikat.
Na kb ugyanez a helyzet az osztrákokkal is. Mivel a Habsburgok kizsákmányololták Magyarországot, lásd Rákóczi-szabadságharc vagy a 48-as forradalom ezért igencsak szimpatikusak liberális szempontból nézve. Ha pedig belegondolunk abba is, hogy pl Haynau véres megtorlásai során mennyi kegyetlenséget követtek a magyarok ellen ettől külön megdobban a liberálisok szíve.
Az osztákok olyanok, amilyenek, de a franciák Európa pökhendi, reakciós népe, akiknek mi sem köszönhetünk sok jót, de jelenleg maguk alatt vágják a fát.
Lehet az átlagos francia jófejnek, kedvesnek tűnik, de a francia politika valahonnan táplálkozik, és teljesen természetesnek gondolják, hogy a volt gyarmataik még mindíg kötelesek a francia érdekeknek megfelelni, erőlködnek, hogy Németország helyett ők legyenek az EU vezető hatalma, amire alkalmatlanok.
"Addig csönd"
Esetleg neked:D
Az, hogy fele annyira se élsz jól, mint egy osztrák, a saját szegénységi bizonyítványod:D
"A liberálisok mindenkit ajnároznak, aki valaha is ártott a magyaroknak. "
Khm khm, '48-at és '56-ot is az oroszok miatt/ellen buktuk el. A 150 éves török uralomról nem is beszélve. Ennek ellenére mindkettejükkel cimborál a kis pöttön Napóleonunk. Át kéne értékelned a dolgokat...
Amúgy mit kéne érteni az alatt, hogy a liberálisok ajnározzák az osztrákokat? Néhány példa esetleg?
Azok akik szerint az a mérce, hogy ki milyen jól él, szerintük a szaúdi olajsejkek kellene legyenek a példaképek? Akik a nőket nyilvánosan megkövetik és a mai napig lefejeznek ateistákat?
Vagy netán azok a qatariak lennének a minta, akik bangladesi munkásokat embertelen körülmények közt tömegnyomorban havi 200 dollárért dolgoztatnak 50 fokban?
Mert életszínvonalban a qatariak és szaúdiak messze megelőznek bárkit. Akkor liberális szempontból nézve ők lennének a mintaállamok?
Csak mert én nem értem ezt a "ha az osztrákok jobban élnek mint mi akkor fogd be a szád" típusú érveket
9 42.
Igen, ezért írtam én is, hogy max a saját nevében beszéljen ez a bohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!