Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek kötelező...

Az ellenzékieknek kötelező utálniuk a magyar focit?

Figyelt kérdés
Ma beszélgetünk kollégákkal ebédszünetben és valahogy szóbakerült a tegnapi meccs meg hogy ki néz focit és érdekes módon mindenki nagyon lenézően nyilatkozott róla, mintha csak a buta embereket érdekelné. Utána jött egy adag orbánozás, hogy milyen hülyeség erre költeni, stb. Pedig a tegnapi meccsnek tulajdonképpen semmi köze nem volt a politikához és nem értem miért kell egyből belekeverni. Úgy látszik a magyar foci ilyen piros posztó az ellenzékieknek.

2023. márc. 28. 19:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%
#18 egyétek is szépen nagy kanállal, megérdemlitek
2023. márc. 29. 06:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok politikailag elkötelezett, még sem tartom semmire azt, amit Magyarországon "labdarúgás" fedőnéven pesztrálnak közpénzekből.

Akár értelmes beruházásokra is költhetné az állam ezeket a pénzeket - primitív, buta, értelmetlen gigantománia helyett.

És ha már szóba került: a jelenlegi "magyar labdarúgásra" sokkal inkább illik az "Afrika-kupa", mint bármilyen más elnevezés!

-Agyaljál nyugodtan azon, hogy miért írtam ilyen "csúnyákat", de ha megerőltető lenne: nekem feltűnik, hogy milliók hullanak Magyarországon olyan "labdarúgók" ölébe is, akiknek - még a hülye is tisztán átlátja, hogy - ez egy ugródeszka az európai pályákra beszivárgáshoz. Amint lehet, lépnek innen - labdarúgással is foglalkozó klubokhoz, - csak annyit bohóckodnak itt, amennyit feltétlenül szükséges a továbblépésükhöz.

2023. márc. 29. 11:46
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
Értem én hogy a focit függetlenül kell kezelni a politikától de akkor a kedves vezetőnk is legyen szíves függetlenül kezelni nem saját hobbijaként közpénzből.
2023. márc. 29. 17:03
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem igaz, hogy minden ellenzéki utálja a focit.

Van, aki igen, és van aki nem.

Például Fekete-Győr kimondottan fociimádó. Aztán ha posztol egy "szurkolósat", akkor lehazaárulózzák a fideszes trollok.

2023. márc. 29. 17:44
 25/25 anonim ***** válasza:
84%

"Utána jött egy adag orbánozás, hogy milyen hülyeség erre költeni," - ez egyébként teljesen igaz.

Ha ezt a pénzt mondjuk az egészségügyre költötték volna az elmúlt 12 évben, akkor Kelet-Magyarországon a várható élettartam nem lenne 7 évvel kevesebb, mint Horvátországban vagy Morvaországban.

Egyszerűen több boldogságot és "jó"-t hozott volna ez a pénz máshol, mint a fociban.

2023. márc. 29. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!