Az ellenzékieknek kötelező utálniuk a magyar focit?
Engem sose èrdekelt a foci, az MSZP alatt se.
Annyi hogy akkoriban nem neveztek hazaàrulònak, meg hasonlò hülye kèrdèsek sem születtek, ha nem èrdekelt a futball.
"A Fideszeseket miért zavarja a szabad vélemény nyilvánítás?"
A fidesz egy szekta. Ha valaki nem ért egyet velük, akkor az a magyarokat támadja szerintük, mert azt verték beléjük, hogy a fidesz egyenlő a magyarokkal (lásd az orbáni hazugságot, miszerint ha valaki a fidesz kormány ténykedését kritizálja külföldről, az a "magyarokat" támadja, nem a fideszt)
#7: Minden társadalmi rétegben (a fiatalok közt is) a Fidesz a legnépszerűbb:
#8: Gigastadion, 3500 fős befogadóképességgel?
Azért épült Orbán (nem gyakran látogatott) hétvégi nyaralója mellé, mert máshol nem volt hely. Szerinted neki az luxus, hogy kinéz az ablakon és lát egy betonfalat oldalról? Hogy gazdaságilag megérte-e? Stabil NB I-es csapat, többször is kijutott a nemzetközi porondra (most is a 3. helyen áll, amely nemzetközi kupaindulást ér), a két legutóbbi bajnoki meccsén leiskolázta a legpatinánsabb fővárosi csapatokat: a Ferencvárost (2:1) és az Újpestet (5:1).
Én is utálom, független attól, hogy egyik pártot sem favorizálom, szimplán azért, mert a legtöbbször egy nagy 0 a teljesítményük, de azért a milliós fizetéseket megkapják.
Amúgy sem tudom mire fel a milliós fizetés azért mert focizik, ami jóformán inkább szórakozás mint munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!