Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek kötelező...

Az ellenzékieknek kötelező utálniuk a magyar focit?

Figyelt kérdés
Ma beszélgetünk kollégákkal ebédszünetben és valahogy szóbakerült a tegnapi meccs meg hogy ki néz focit és érdekes módon mindenki nagyon lenézően nyilatkozott róla, mintha csak a buta embereket érdekelné. Utána jött egy adag orbánozás, hogy milyen hülyeség erre költeni, stb. Pedig a tegnapi meccsnek tulajdonképpen semmi köze nem volt a politikához és nem értem miért kell egyből belekeverni. Úgy látszik a magyar foci ilyen piros posztó az ellenzékieknek.

2023. márc. 28. 19:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Engem sose èrdekelt a foci, az MSZP alatt se.

Annyi hogy akkoriban nem neveztek hazaàrulònak, meg hasonlò hülye kèrdèsek sem születtek, ha nem èrdekelt a futball.

2023. márc. 28. 22:26
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Nem látom be, hogy miért szolgálná a fajunk érdekeit ha leöljük egymást a pályán (és a pályán kívül is).
2023. márc. 28. 22:41
 13/25 anonim ***** válasza:
81%

"A Fideszeseket miért zavarja a szabad vélemény nyilvánítás?"

A fidesz egy szekta. Ha valaki nem ért egyet velük, akkor az a magyarokat támadja szerintük, mert azt verték beléjük, hogy a fidesz egyenlő a magyarokkal (lásd az orbáni hazugságot, miszerint ha valaki a fidesz kormány ténykedését kritizálja külföldről, az a "magyarokat" támadja, nem a fideszt)

2023. márc. 28. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

#7: Minden társadalmi rétegben (a fiatalok közt is) a Fidesz a legnépszerűbb:

[link]

2023. márc. 28. 23:05
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

#8: Gigastadion, 3500 fős befogadóképességgel?

[link]

Azért épült Orbán (nem gyakran látogatott) hétvégi nyaralója mellé, mert máshol nem volt hely. Szerinted neki az luxus, hogy kinéz az ablakon és lát egy betonfalat oldalról? Hogy gazdaságilag megérte-e? Stabil NB I-es csapat, többször is kijutott a nemzetközi porondra (most is a 3. helyen áll, amely nemzetközi kupaindulást ér), a két legutóbbi bajnoki meccsén leiskolázta a legpatinánsabb fővárosi csapatokat: a Ferencvárost (2:1) és az Újpestet (5:1).

2023. márc. 28. 23:14
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
#15 És ezt tudod bizonyítani valós tényekkel is vagy csak a Fidesz propagandával?
2023. márc. 28. 23:21
 17/25 anonim ***** válasza:
10%
#17 2022.04.03 Szívesen bukottkám
2023. márc. 28. 23:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom, független attól, hogy egyik pártot sem favorizálom, szimplán azért, mert a legtöbbször egy nagy 0 a teljesítményük, de azért a milliós fizetéseket megkapják.

Amúgy sem tudom mire fel a milliós fizetés azért mert focizik, ami jóformán inkább szórakozás mint munka.

2023. márc. 29. 01:37
 19/25 Alex Fly ***** válasza:
84%
Nem. Ezt egyértelműen ki tudom jelenteni, mivel ellenzékinek tartom magam és a magyar focit sem utálom: konkrétan ugyanúgy leszarom, mint a nem magyart...
2023. márc. 29. 02:07
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
#6 nem kell drukkolni, kikapnak azok maguktól is. persze értem én minek teljesítmény, ha elég az éljen a Párt, és számolatlanul ömlik a közpénz. közben meg lassan tönkremegy az oktatás és az egészségügy, de nem számít, lényeg, hogy egy botlábú focista, meg a hozzá kapcsolódó további ingyenélő milliókat keressen, meg minden faluban legyen egy stadion. ugyanakkor a tömegsport ami tényleg hasznos lenne, mert a magyarok többsége egészségtelen életmódot folytat, le van szarva. lényeg hogy a paraziták a többség kárára jól éljetek
2023. márc. 29. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!