A ChatGPT politikailag független és józan gondolkodású, és csak igaz tényeket közöl?
Azert kérdezem, mert én konzervatív, Fideszre szavazó jobboldali vagyok, és sok helyen olvastam, hogy ha politikai dolgokat kerdeznek tőle, akkor a baloldali, liberalizmusnak megfelelő válaszokat adja.
Ez azért van, mert én gondolkodom rosszul politikailag, es igazából a liberális nyugati ideológia az igazi, ha már egy ilyen számítógépi-intelligencia ezt állítja?
Igaz dolgokat mond a ChatGPT, és ilyen ertelemben megbízható?
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.
“száraz tényeket, amit manapság konteonak neveznek” 😅
Jajaj. Azt ne mondd, hogy neked már azt is mondta h Dózsa György a háttérhatalom ügynöke volt!
"ha el akarják kerülni a botrányt a fejlesztői, akkor muszáj kézzel belenyúlniuk, hogy a tabutémákról az elvárt dolgokat mondja"
Vagy dönthetnek úgy is, hogy nevén nevezik a dolgokat...
A lényeg az, hogy végsősoron mégiscsak az ember az, aki kibeszél a gépből.
103:
“előbb-utóbb kimondják az igazat olyan dolgokról is, amikről nem szabad”
Mondanál 2-3 példát ezekre? H ki tudjuk próbálni
106:
Tehát ha valaki nem a Drábik-Bogár féle hiedelmeket zengi, akkor meg van piszkálva. Minden világos 😁
"Ha ezekről az elvárt bullshitet löki a ChatGPT, az azt jelenti, hogy "kézzel" beleprogramozták."
Nyilván. Hiszen gép. Csak annyit tud, amennyit megtanítanak neki.
#106 igazad van, a ChatGPT nem ad valós adatokat!!4negy
"A chemtrail létezik??
A tudományos kutatások és az ipari gyakorlatok alapján nincs bizonyíték arra, hogy az égből titkos és mérgező anyagokat permeteznek. Az állításokat gyakran azzal támasztják alá, hogy az égből látható nyomokat "chemtrail"-nek nevezik, amelyeket a repülőgépek hagyhatnak maguk után. Azonban a repülőgépek kondenzációs nyomokat hagynak maguk után, amelyeket a hőmérséklet-változások okoznak, és semmi köze nincs a titkos permetezéshez. A tudományos közösség és az illetékes hatóságok is egyetértenek abban, hogy az állítások a chemtrail-ről csupán összeesküvés-elméletek, és nincsenek rájuk tudományos bizonyítékok."
Látszik hogy manipulálva van, nem lehet senkiben megbízni (:
#108 nem, ez egy AI. Annyit tud amennyit megtanul magától.
Ha valamit beprogramoznak, hogy mit mondjon, az már nem AI, neki kell megtanulnia a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!