Lesz ipari hóesés a debreceni akksigyárnál?
A debreceni CATL az ország legnagyobb vegyi üzeme és egyben a világ legnagyobb akkumulátorgyára lesz. A kirúgott szakértő szerint a 27 méter magas hűtőtoronyból vegyiszennyezett pára fog távozni, amely a környéken is érezteti majd hatását, akár ipari hóesés is előfordulhat.
Személy szerint nem kérdeztél rájuk, de ők terjesztenek egyre több és nagyobb baromságokat! Elképesztő, hogy hogy tudnak megvezetni egyeseket ócska hazugságokkal!
És SOHA nem voltam fideszes - attól többre tartom magam!
Ezek a mű-zöldek úgy harcolnak a környezetért, hogy a környezetkímélő eszközök gyára ellen óbégatnak!
Pedig villanyautók nélkül nem lesz zöld közlekedés, akku nélkül nincs villanyautó...
2035-től Európában nem kerülhet forgalomba új, környezetszennyező autó.
Ahhoz pedig milliós nagyságrendben kell elektromos autókat gyártani!
Végre valami pozitívumban elsők lehetnénk, erre jön a mélysötét-zöldnek hazudott kommandó a maga szellemi toprongyaival!!!
És van olyan, aki még tapsol is nekik.
Mindeközben Szlovákia halad előre; ott nem környezetszennyező az akkugyártás:
#24 - Ők is vagy kínai, vagy dél-koreai technológiát alkalmaznak.
Mert pillanatnyilag (a TESLÁN kívül) ezek a legkiforrottabb technológiák.
Ott a zöldek nem a benzinbűzös autók mellett voksolnak.
Figyelj, prosztókám!
Kiírtál egy kellően ostoba kérdést. páran megkíséreltünk normális választ adni.
Azt nagyon sajnálom, hogy neked mást hazudoztak a toroczkai-félék, és sem az érvek, sem az érdekek nem tudnak meggyőzni!
Én a véleményemet írtam - és írom - le ezek után is, és piszokul nem érdekel, hogy ez neked nem tetszik!
Igen, a CATL meg fog épülni, amibe - sajnos - a kis fika pártok bele fognak bukni!
24 - "lehet jobban jártak mint mi a kínai akksigyárunkkal."
Akkor neked a kínaiakkal van bajod, ezek szerint?
Mert jó lenne már eldönteni, hogy mi a búbánat bajotok van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!