Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fideszbérenceznek le...

Miért fideszbérenceznek le mindenkit, aki nem ért egyet az ellenzékkel?

Figyelt kérdés
Pl. én nem vagyok Fideszes, mégis sokszor megkapom ezt a címkét, mert konzervatív vagyok. Miért gondolja azt az ellenzék, hogy aki nem a liberális, woke mainstreamet követi, az egyből fideszes?
2023. márc. 22. 18:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
61%

#19: kössz, de sem perverz, sem balos nem vagyok. :) Ha tehetném, kihajítanám kb. az összes politikust a parlamenti székéből.

Szimplán normálisnak gondolom magam, aki nem ítél el másokat vallási, nemi identitási vagy egyéb dolgok végett.

Bár az együgyü mihasznák meg fidesz szavazók lenézésére volna ingerem de azért meghallgatom, mert hátha tud valamit mondani, ami érdekes lehet.

Úgy juthatna előre az ország/világ ha meghallgatnánk mások szavát és nem hadakozva hanem valamiféle kompromisszumra törekedve hoznánk döntéseket. De azt szélsőséges érdekeket képviselve nem lehet.

2023. márc. 22. 20:16
 22/29 anonim ***** válasza:
12%
#18: Ez már inkább erőszak miatti trauma feldolgozása kategória, de nem sok köze van az LMBTQ elfogadást ösztönző hozzáállásának. Az illető nyilván biszexuális, a férfiakat pedig nem az elfogadásra buzdítás, hanem az átélt rossz tapasztalat miatt kerüli. Itt inkább az átélt trauma pszichológiai kezelésére lenne szükség.
2023. márc. 22. 20:17
 23/29 anonim ***** válasza:
54%

14

"Állítólag titeket zavar a legjobban de közben javarészetek vagy meleg vagy hajlam van rá. Csak persze titkoljátok, mert kellemetlennek érzitek. De a témával állandó foglalkoztok."

Akkor aki lenáciz másokat, vagy gyűlölködőnek hív másokat, akkor benne is megvan a hajlam rá, hogy náci és gyűlölködő. Biztosan észrevetted, hogy a popkult oldalakon gyakori cikk, hogy valami értelmileg torzult nyominger mindig szűköl, hogy a fehér felsőbbrendűség mennyire dübörög a popkult terén. Érdekes, én ezt nem tapasztalom. Ezek szerint az előbb emlegetett nyominger látens elnyomó fehér.

2023. márc. 22. 20:33
 24/29 anonim ***** válasza:
32%
#23 Mik azok a popkult oldalak? Minek olvasol ilyen sza.okat? Látod, megint ott tartunk hogy saját magadat hergeled.
2023. márc. 22. 21:18
 25/29 A kérdező kommentje:

22: "Az illető nyilván biszexuális, a férfiakat pedig nem az elfogadásra buzdítás, hanem az átélt rossz tapasztalat miatt kerüli. Itt inkább az átélt trauma pszichológiai kezelésére lenne szükség."

Igen, de pont arról van szó, hogy a trauma feldolgozását több minden akadályozza. Egyrészt nem biztos, hogy az illető be fogja látni, hogy a trauma miatt kerüli a férfiakat, ha a csapból is az folyik, hogy a leszbikussága miatt nem vonzódik többet a férfiakhoz, és mindig hazugságban élt. Vagy ha a pszichológus sem a trauma feldolgozásában segít, hanem arra buzdítja a klienst, hogy élje meg a leszbikusságát, és hogy teljesen természetes, ha többé nem vonzódik a férfiakhoz (ami nyilván nem igaz). A propaganda rendesen átmossa az emberek agyát, szerintem ez tény.

2023. márc. 22. 22:12
 26/29 anonim ***** válasza:
#25: Szerintem egy biszexuális nőbe nem szokás azt sulykolni, hogy ő valójában leszbikus. Ha egy pszichológus ezt teszi és nem látja át a helyzetet, úgy, hogy ismeri a körülményeket, az simán csak annyit jelent, hogy nem végzi jól a munkáját. Sajnos egyébként elég nehéz jó pszichológust kifogni.
2023. márc. 22. 22:34
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

#25 De hány ilyen traumatikus eset van? Szerinted annyira sok, hogy ez egy jelentős számú arány a populáción belül?

Nincs optimális megoldás, de valószínűleg a homoszexuális gént továbbörökítők aránya sokkal magasabb, mint a szexuális trauma miatt magukat homoszexuálisnak gondolók aránya.

Ez amúgy pont ugyanolyan torzítás, mint az örökbefogás, amire múltkor néztem statisztikát, max évi 10-15 gyerekről beszéltünk, akit homoszexuális pároknál helyeztek el, lehet, hogy annyiról sem. Élni fog ez a jogszabály 30 évig mondjuk, mielőtt valamilyen irányba lesz megint egy rendszerváltás és vagy szigorítanak vagy enyhítenek (ha valaki EU bíróságra viszi, akkor inkább 10 - 15 év). Ez 300-450 gyerek. Abból a pénzből, amit a népszavazásra költöttünk, meg a plakátokra meg minden egyéb költségre, segíthettük volna 450 hátrányos helyzetű családon vagy létrehozhattunk volna 10 szobát egy anyaotthonban, hogy ennyivel kevesebb fiatal nőnek kelljen a körülményei miatt abortuszt végeztetnie. Vagy akár mondhattuk volna azt, hogy ennyivel több rákszűrést végzünk TB támogatottan idén és rövidebbek lesznek a várólisták ennyivel (ma ez úgy van, hogy csak napi/havi x darab drága diagnosztikát támogatunk és amúgy csak állnak a gépek, pedig ez olyasmi, mint a nyomtató, a gép árához képest 1-1 felvétel nem annyira drága). Szóval ezt a pénzt költhettük volna olyasmire, ami mondjuk nem csak az ország felének fontos és 300 gyerek életét vagy megmenti vagy nem, hanem amiről a többség egyetért, hogy helyes.

2023. márc. 22. 22:38
 28/29 anonim ***** válasza:
a kérdés csupán annyi, hogy mi köze az egészhez 6-11 éves gyerekeknek, akik szexuálisan nem aktívak?!
2023. márc. 22. 22:54
 29/29 anonim ***** válasza:

24

"Mik azok a popkult oldalak? Minek olvasol ilyen sza.okat? Látod, megint ott tartunk hogy saját magadat hergeled."

Ezek olyan oldalak amik pl filmekkel, zenével, videójátékokkal, könyvekkel, divattal és egyéb kulturális jelenségekkel foglalkoznak. Kritikát írnak, tesztelnek, ajánlanak. Ezek nem sz*rok, ahogy írtad, mert milliók olvassák őket.

Ezt az állításom pedig fenntartom:

"Akkor aki lenáciz másokat, vagy gyűlölködőnek hív másokat, akkor benne is megvan a hajlam rá, hogy náci és gyűlölködő. Biztosan észrevetted, hogy a popkult oldalakon gyakori cikk, hogy valami értelmileg torzult nyominger mindig szűköl, hogy a fehér felsőbbrendűség mennyire dübörög a popkult terén. Érdekes, én ezt nem tapasztalom. Ezek szerint az előbb emlegetett nyominger látens elnyomó fehér."

2023. márc. 23. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!