Miért fideszbérenceznek le mindenkit, aki nem ért egyet az ellenzékkel?
1: szerintem mindenki pontosan érti, hogy mit foglal magában a "woke" kifejezés.
2: igen, ez így van!
Nem szeretek csoportosítani, nem szeretem, hogy valaki vagy Fideszes, vagy ellenzéki. De a Fidesz gyakran akkora hülyeségeket tol, hogy hülyének vagy bérencnek kell lenni, hogy valaki azokkal egyetértsen.
Aki attól retteg, hogy óvodásokat műtettnénék át Magyarországon, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, az vagy bérenc vagy 60 alatt van az iq-ja.
"Aki attól retteg, hogy óvodásokat műtettnénék át Magyarországon, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, az vagy bérenc vagy 60 alatt van az iq-ja."
akkor miért nem tudja kategorikusan elutasítani a balodal ezt? miért beszél mellé állandóan?
nézd meg donáth anna fejét
ilyen egy egészséges lelkületű ember?
1
Ez olyannyira kitalált szó, hogy az USA-ban teljesen bevett módon használják a demokrata véleményvezérek.
#4: Fingom nincs arról, hogy mi/ki az a "woke". Ezt a szót egyedül a wake ige múltidejű alakjaként ismerem. Ha a mihasznák meg a fityisz nem terjesztené, építene népszerűsítű propagandát ezekre, akkor a létezését sem tudnám.
De mostmár rágooglizok, hogy mi ez, mert eddig csak a mihasznák - fidesz nyelvezetében láttam, biztos valami olyan, amire hasonlítani akarnak akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!