Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fideszbérenceznek le...

Miért fideszbérenceznek le mindenkit, aki nem ért egyet az ellenzékkel?

Figyelt kérdés
Pl. én nem vagyok Fideszes, mégis sokszor megkapom ezt a címkét, mert konzervatív vagyok. Miért gondolja azt az ellenzék, hogy aki nem a liberális, woke mainstreamet követi, az egyből fideszes?
2023. márc. 22. 18:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk nem kéne ilyen hülye kitalált szavakat használni mint woke amivel jelenleg az amerikai jogászok küszködnek, hogy definiálják miután az agyhalott republikánus DeSantis kormányzó hozott egy "woke-ellenes" törvényt.
2023. márc. 22. 18:23
 2/29 anonim ***** válasza:
89%
Mert sokan fekete-fehérben gondolkodnak. Ha nem értesz egyet az ellenzékkel, akkor agymosott narancsos vagy. Ha viszont a fidesszel nem értesz egyet, akkor a libsi-bolsi kategóriába kerülsz.
2023. márc. 22. 18:24
 3/29 anonim ***** válasza:
42%
Gyurcsány meghirdette a rákosista "aki nincs velünk, az ellenünk van" politikáját, azóta még inkább ellenség lettél. :)
2023. márc. 22. 18:25
 4/29 A kérdező kommentje:

1: szerintem mindenki pontosan érti, hogy mit foglal magában a "woke" kifejezés.

2: igen, ez így van!

2023. márc. 22. 18:26
 5/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem szeretek csoportosítani, nem szeretem, hogy valaki vagy Fideszes, vagy ellenzéki. De a Fidesz gyakran akkora hülyeségeket tol, hogy hülyének vagy bérencnek kell lenni, hogy valaki azokkal egyetértsen.

Aki attól retteg, hogy óvodásokat műtettnénék át Magyarországon, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, az vagy bérenc vagy 60 alatt van az iq-ja.

2023. márc. 22. 18:28
 6/29 anonim ***** válasza:
11%

"Aki attól retteg, hogy óvodásokat műtettnénék át Magyarországon, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, az vagy bérenc vagy 60 alatt van az iq-ja."

akkor miért nem tudja kategorikusan elutasítani a balodal ezt? miért beszél mellé állandóan?

nézd meg donáth anna fejét

ilyen egy egészséges lelkületű ember?

2023. márc. 22. 18:34
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Miért sorosbérenc mindenki, aki bármilyen kritikát fogalmaz meg a kormánnyal szemben? Ezt is kérdezhetnéd.
2023. márc. 22. 18:39
 8/29 anonim ***** válasza:
14%
csak azért mert a fizetése 99%át sorostól kapja? ugyan miért lenne sorosbérenc?
2023. márc. 22. 18:43
 9/29 anonim ***** válasza:
35%

1

Ez olyannyira kitalált szó, hogy az USA-ban teljesen bevett módon használják a demokrata véleményvezérek.

2023. márc. 22. 18:45
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

#4: Fingom nincs arról, hogy mi/ki az a "woke". Ezt a szót egyedül a wake ige múltidejű alakjaként ismerem. Ha a mihasznák meg a fityisz nem terjesztené, építene népszerűsítű propagandát ezekre, akkor a létezését sem tudnám.

De mostmár rágooglizok, hogy mi ez, mert eddig csak a mihasznák - fidesz nyelvezetében láttam, biztos valami olyan, amire hasonlítani akarnak akkor.

2023. márc. 22. 18:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!