Miért fideszbérenceznek le mindenkit, aki nem ért egyet az ellenzékkel?
"Ha a mihasznák meg a fityisz nem terjesztené, építene népszerűsítű propagandát ezekre, akkor a létezését sem tudnám."
na igen ez a lényeg
az egyszeri krumpliforradalmár semmit sem tud a világról, úgy kell neki a szájábarágni
most vallotta be
#6 Szerintem a gyerekek átműttetését mindenki, aki normális elutasítja.
Viszont a jogszabály, amit hoztak tök másról szól
pl. többek között arról, hogy betiltjuk-e a nemi felvilágosítást az iskolákban és hagyjuk-e, hogy a fiatalok az internetről tájékozódjanak. (Aztán azzal érvelnek, hogy de nem is tiltották be, még).
Ha nem erről akarnak jogszabályt hozni, akkor meg hozzanak arról, hogy a gyerekeken nem lehet nem átalakító műtétet végezni. Szerintem még itt is lehetnek kivételek, mert ha valaki hermafroditaként születik vagy valami gond van a biológiai fejlődésével eü szempontból, akkor azt nyilván nem akarod tiltani, de érted.
Arról kéne jogszabályt hozni, amiről beszélnek, nem másról.
#12: naponta dolgozom együtt külföldiekkel, köztük amerikaiakkal is. Sorozatokban sem látni.
Persze ha Te direktbe ilyeneket nézel, ilyenekről olvasol akkor érdekel téged a dolog. Ugyanez az LMBTQ-s dolgokkal is.
Állítólag titeket zavar a legjobban de közben javarészetek vagy meleg vagy hajlam van rá. Csak persze titkoljátok, mert kellemetlennek érzitek. De a témával állandó foglalkoztok.
Engem ha nem érdekel valami, vagy egyenesen zavar akkor nem kajtatok utána mindenféle platformon. Normális embereknél általában így működik szerintem.
Leírom, hogy konkrétan mire gondolok.
Nekem nincs bajom a melegekkel, van is egykét meleg ismerősöm, az égvilágon semmi problémám nincs velük, normális, dolgozó, hétköznapi emberek, megfelelő morális értékrenddel. A homoszexualitást patológiásnak tartom, de ettől még nem lesznek az érintettek kevésbé értékes emberek. A problémát abban látom, hogy a jelenlegi trend miatt normalizálni akarják, és nem merül fel egyáltalán az, hogy egyrészt genetikai oka lehet, másrészt a környezeti hatások is nagyban kiprovokálják. Ez a normalizálás pedig megakadályozza az összetettebb problémák megoldását. Ismerek olyan leszbikus nőket, akik bántalmazó kapcsolatban éltek, és emiatt meggyűlölték a férfiakat. Véleményem szerint az egy tragédiának számít, ha valaki elkerülésből és félelemből utasítja vissza a másik nemet és a másik nemmel átélt szexuális élményt. Ha egyszer vonzódott a férfiakhoz, akkor mindig vonzódni fog. Nőként írom, hogy a férfi pénisz egy egészséges, heteró nőt ugyanolyan izgalomba hoz, mint az egészséges férfiakat a nagy mellek. Az LGBTQ viszont olyan szinten normalizálva lett, hogy még a terápiás rendelők falai közé is beszivárog. Ha terápiás kereteken belül feldolgozná a traumáit, és rájönne fokozatosan arra, hogy nem minden férfi s*ggfej, akkor bizonyára nem kerülné el és nem gyűlölné a férfiakat, ehelyett viszont az van, hogy a terapeuta is csak bátorítja arra a klienst, hogy fogadja el a homoszexualitását, hiszen teljesen normális, és ezzel annak is lecsökken az esélye, hogy esetleg a valódi problémával foglalkozzanak.
Nagyon családközpontú vagyok, szerintem egy funkcionális család, egy biztonságos, elfogadó közeg nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ember egészségesen tudjon működni pszichésen és a társadalomban is, a feminizmus viszont csak azt érte el, hogy a nők egyre kevésbé azonosulnak az anyasággal, illetve a klasszikus férfi/női princípiumok kezdenek felbomlani.
Még ezer példát tudnék felsorolni, és a nézeteim miatt képesek engem és a hasonló gondolkodásúakat lefideszbérencezni, holott ennek a világnézetnek semmi köze a Fideszhez.
#15 Én amúgy szintén azt gondolom, hogy genetikai oka van és “patológiás”.
Pont ezért gondolom azt is, hogy nem kellene szaporodásra bíztatni azokat, akik homoszexuálisok. Nekem van homoszexuális ismerősöm, akinek nagy nehezen sikerült összehoznia két gyereket (mielőtt feladta és elvált), akik nem melegek, de az unokáknál simán lehet, hogy megint előjön vagy homoszexuálisként, vagy biszexként.
Amiről te beszélsz, szerintem az a melegek egy kis része, aki trauma miatt lett meleg, és itt is kellett valószínűleg egy alap biszex beállítottság. Azzal, hogy a szexualitásról beszélünk egyre többet, ezek az emberek is sokkal inkább tudnak arról beszélni, hogy mi történt velük, fel tudják ismerni és talán könnyebben beszélnek róla a pszichológusnál is.
#15 És mondjuk szaporodásra bíztatásnak gondolom azt is, amikor valaki keresztény közegben csak akkor tudja megélni az intimitást, ha ezt ellenkező nemű személlyel teszi.
Vagy annak megjelenése, hogy össze kell házasodni valakivel. Akiben elég nemi hormon van, az előbb-utóbb ösztönszerűen szaporodni akar. Aki nem akar, azt meg nem biztos, hogy jó erőltetni.
"Állítólag titeket zavar a legjobban de közben javarészetek vagy meleg vagy hajlam van rá. Csak persze titkoljátok, mert kellemetlennek érzitek. De a témával állandó foglalkoztok."
nem minden balos preverz de minden perverz balos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!