Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire következtetsz arról,...

Mire következtetsz arról, hogy a tanárok nem vállalják (önként) a nyári táboroztatást?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 10:59
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
76%

17-re és 19-re:

Minden alkalmazottra igaz, hogy ha a fizetett szabadsága alatt valami más kereső tevékenységet végez, akkor kapja a fizetését + amit keres azzal a másik tevékenységgel.

Nem is értem, mit rugóztok ezen.

2023. márc. 22. 11:53
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

Amikor elemisként táborozni mentünk, akkor a pedagógusok nem érezték ezt tehernek, talán azért, mert ők nem a pénzért csinálták, hanem elhivatottságból.

A mai pedagógusok csak a sok szabi miatt választották ezt a pályát, tehetségük nincs hozzá.

2023. márc. 22. 11:55
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

De nem az a mondás, hogy a szülő dolga a gyereknevelés, és senki ne dumáljon bele?

Akkor most itt lesz a nyár aztán lehet a gyakorlatba átültetni a hangzatos elveket.

2023. márc. 22. 11:58
 24/48 anonim ***** válasza:
85%

22-es, amikor elemisként táborozni mentél, elemisként nem vetted észre, hogy ez nekik munka.

Teljesen logikus: egy 7-10 éves gyerek hogyan értené ezt meg?

Az egy másik kérdés, hogy te megmaradtál azon a szinten és felnőtt fejjel sem érted.

2023. márc. 22. 12:04
 25/48 A kérdező kommentje:

"nem napi 8 órás, hanem 16 órás munka + 8 óra készenlét. "

Van az Erzsébet tábor, ami napi 8-9 óra, de tényleg van ott alvós 16+8 órás táboroztatás is.

A kamionosok az utóbbiért (nincs otthon, nincs magánélet) havi milliós fizetést kapnak.

2023. márc. 22. 12:13
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Én ápolóként dolgozom mint szintúgy közfeladatot ellátó személy totál megértem a tanárok vonakodását.

Belőlünk meg belőlük is kihajtják a lelket.

Mért is várod el azt hogy túlmunkát vállaljon el valaki ?

„nem vállalják a nyári táboroztatást?”

Mer mért is kéne ? Az iskola szeptember 1-töl június 15-ig tart. A táboroztatás ebbe nem tartozik bele.

Táboroztassa a szülő a kölköt. Nem ö csinálta magának ? Hát de !

Majdnem 9 hónap bőven elég. Egy tanár nem 8 órát dolgozik.

Mit vállaljon még el csoró tanár ! Nevetséges.

2023. márc. 22. 12:31
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám már nyugdíjba ment, de amikor ő napközis táboroztatott (ez nem az ott alvós), akkor még ebédet sem kaptak felügyelő pedagógusként, csak a gyerekeknek biztosítottak ebéd adagot, pedig fizetett is volna érte (cukorbeteg), és még loptak is tőle (azt már nem tudom, hogy széldzsekije vagy táskája tűnt el, rég volt). Szóval nem a jó gyerekeket adják le ilyen helyeken, hanem a "jómadarakat". A pénzes szülők inkább fizetnek tematikus meg luxus táborokért.
2023. márc. 22. 13:00
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Én nem következtetek semmire, hanem megértem, hogy elegük van a sok hülyegyerekből. Tudomásul kell venni, hogy a pedagóguspálya tényleg "idegpálya" és az idegek sem bírják a végtelenségig.
2023. márc. 22. 13:15
 29/48 A kérdező kommentje:

"Az iskola szeptember 1-töl június 15-ig tart. A táboroztatás ebbe nem tartozik bele."

A tanítás valóban, de aug 20 körül már be kell járni, és tanév végén még pár hetet utána, július elejéig.

2023. márc. 22. 13:25
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor meg pláne nem kell még ezen felül neveletlen kölköket pesztrálnia.
2023. márc. 22. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!