Mire következtetsz arról, hogy a tanárok nem vállalják (önként) a nyári táboroztatást?
17-re és 19-re:
Minden alkalmazottra igaz, hogy ha a fizetett szabadsága alatt valami más kereső tevékenységet végez, akkor kapja a fizetését + amit keres azzal a másik tevékenységgel.
Nem is értem, mit rugóztok ezen.
Amikor elemisként táborozni mentünk, akkor a pedagógusok nem érezték ezt tehernek, talán azért, mert ők nem a pénzért csinálták, hanem elhivatottságból.
A mai pedagógusok csak a sok szabi miatt választották ezt a pályát, tehetségük nincs hozzá.
De nem az a mondás, hogy a szülő dolga a gyereknevelés, és senki ne dumáljon bele?
Akkor most itt lesz a nyár aztán lehet a gyakorlatba átültetni a hangzatos elveket.
22-es, amikor elemisként táborozni mentél, elemisként nem vetted észre, hogy ez nekik munka.
Teljesen logikus: egy 7-10 éves gyerek hogyan értené ezt meg?
Az egy másik kérdés, hogy te megmaradtál azon a szinten és felnőtt fejjel sem érted.
"nem napi 8 órás, hanem 16 órás munka + 8 óra készenlét. "
Van az Erzsébet tábor, ami napi 8-9 óra, de tényleg van ott alvós 16+8 órás táboroztatás is.
A kamionosok az utóbbiért (nincs otthon, nincs magánélet) havi milliós fizetést kapnak.
Én ápolóként dolgozom mint szintúgy közfeladatot ellátó személy totál megértem a tanárok vonakodását.
Belőlünk meg belőlük is kihajtják a lelket.
Mért is várod el azt hogy túlmunkát vállaljon el valaki ?
„nem vállalják a nyári táboroztatást?”
Mer mért is kéne ? Az iskola szeptember 1-töl június 15-ig tart. A táboroztatás ebbe nem tartozik bele.
Táboroztassa a szülő a kölköt. Nem ö csinálta magának ? Hát de !
Majdnem 9 hónap bőven elég. Egy tanár nem 8 órát dolgozik.
Mit vállaljon még el csoró tanár ! Nevetséges.
"Az iskola szeptember 1-töl június 15-ig tart. A táboroztatás ebbe nem tartozik bele."
A tanítás valóban, de aug 20 körül már be kell járni, és tanév végén még pár hetet utána, július elejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!