Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövő nemzedékei vajon sírni...

A jövő nemzedékei vajon sírni vagy röhögni fognak azon hogy a Fidesz "anno 2022-ben" palira tudott venni egy egész nemzetet a "hanyatló Nyugat" dumával?

Figyelt kérdés

Ott künn a "hanyatló Nyugaton" már most is kész viccnek tartják ami itthon a Mesehíradóban megy az átoperálásokról pl.

A jövő nemzedékei vajon hogyam fognak erre emlékezni a jövőben hogy egy egész nemzetet verébnek nézett az Orbán?

2023. márc. 21. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
78%
Vagy gondolkoznak majd rajta hogy miylen ellenzék elhetett akkor ha még arra se voltak képesek, hogy meggyőzzék az embereket hogy rájuk szavazzanak.
2023. márc. 21. 23:47
 62/70 anonim ***** válasza:
29%
#57. Az vagy te...kvantumfizika b+, le sem tudod helyesen írni. :D Meg egy nyomorult vesszőt nem tudsz kitenni a mondataidban, a mondatvégi írásjel előtt pedig szóközt ütsz. Dehát gondolom ezt is úgy kellett érteni, hogy néha nézed az Agymenőket a tévében. :) Mellesleg Schrödinger macskájáról szó szerint mindenki hallott, ez olyan volt, mint amikor a balfékek az 1984 nonstop emlegetésétől érzik elképesztően műveltnek magukat, mert ez volt az egyetlen könyv, amit elolvastak (valójában el sem olvasták, csak úgy nagyjából tudni vélik, hogy miről szól). A Windows95 meg mégcsak nem is fizikával kapcsolatos poén...nézd, mindketten tudjuk, hogy egy kannásboros segédmunkás vagy, amivel nincs is baj, csak nem kell a duma. Az érveid szépen besültek, most meg jön a "jaj, én nem is gondoltam komolyan, csak szórakozni járok ám ide" műsor. Hagyjuk már...ne égesd magad tovább!
2023. márc. 21. 23:53
 63/70 anonim ***** válasza:
15%
62es Így van egy kannásboros segédmunkás vagyok xddd jaj de imádlak amúgy tényleg szórakozni járok ide mármint ha lenne annyi eszed és feltűnne hogy az elején elkezdtem beszállni a beszélgetésbe és egy darabig válaszoltál is nekem utána már nem és elkezdtél más ellenzéki válaszolókkal foglalkozni megjegyzem én nem vagyok ellenzéki akkor meguntam a dolgot és elkezdtem direkt beléd kötni szórakozni és kiváncsi voltam hogy reagálod le ugye a vége az lett hogy elképzelésed alapján egy kannásboros segédmunkás vagyok mondjuk azon jót nevettem a különbség az kettőnk között hogy te ezt komolyan elhiszed és bizonygatni fogod nekem míg én baromira lszrom h ezt gondolod rólam és nem próbálom bizonyítani az ellenkezőjét mármint nyugodtan gondold ezt rólam lehet ez az igazság ki tudja ? Az én egómat nem érdekli hogy egy random gyakori kérdéses emberke műveletlen blfsznak tart vagy a világ megváltójának viszont számodra annyira fontosak a kikezdhetetlen érveid bár mint írtam lehet hogy csak egy troll vagy mert egy rohadt anonim oldal ahova az ír aki akar barim ez a helyzet mondjuk ha nem troll vagy és ezeket komolyan gondolod van baj nálad
2023. márc. 22. 00:03
 64/70 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy a logikai összefüggésedre lennék kiváncsi hogy miért gondolod azt hogy a Schrödinger macskája miatt értenék a kvantum fizikához azért is külön írom xd mármint az hogy beleszőttem egy poénba egy kvantum fizikával kapcsolatos dolgot amit sok ember ismer nyilván ezért is szőttem ezt bele ez miért egyértelműen azt jelzi hogy emiatt ismerem hobbi szinten a kvantum fizikát ? Illetve az hogy elsütöttem egy általad fizikával kapcsolatos néven emlegetett poént ami amúgy kvantum fizika ugyanis a rendes fizika és a kvantum fizika nincs egyesítve jelenleg külön kezelik a kettőt szóval itt kicsit betévedtél a dolgokkal de a lényeg hogy attól hogy az egyik poénom ilyen témájú volt miért kéne egyértelműen a Windows 95ösnek is ilyen témájúnak lennie ? Elég furcsa logikai összefüggéseket fedezel fel amikből aztán levonsz konzekvenciát picit rosszul működik nálad a dolog de ez megmagyarázza miért vagy ha valóban az vagy Fidesz szavazó
2023. márc. 22. 00:15
 65/70 anonim ***** válasza:
32%
Viszont én sajnos nem várom meg a választ ugyanis elmegyek Pokemonozni ez a helyzet de élveztem a diskurzust érdekes élmény volt reggel vagy délelőtt ha válaszolsz majd megnézem nem ígérem biztosra és akkor reagálok rá de mondom nem biztos de azért valószínű
2023. márc. 22. 00:27
 66/70 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy kérdező te ezeket végig olvasod ? Xd erre is kiváncsi lennék hogy ilyen politikai kérdésnél ha így elindul a beszélgetés majd ide jut ki akkor ezt így végig olvassa e aki kérdezte
2023. márc. 22. 00:31
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem lesz mit röhögniük. Van ez, meg a gyurcsótány-szekta ámokfutásai, amit a jövőbeliek ha visszanéznek az éteren akkor azon még el is sírhatják magukat, hogy egy ilyen degenerált banda akarta leváltani a másikat.
2023. márc. 22. 23:56
 68/70 anonim ***** válasza:
0%

14# De gondolom csak a neked nem tetsző dolgokról lehet véleményt mondani.

Ez a baloldali gondolkodás ezt durrogtatjátok itt is:

Fidesz róóóóssz ,ellenzék jó

Woke , LMBT jó minden más róóóóssz

Cigányok jók, magyarok róóóóóssz

Bezzeg Románia (20. alkalommal hagy le minket csak nem látszik)

Orbán róóóóssz

Nyugat jó , Kelet róóóóssz

Mind meghalunk a covidba

Migráncsok nincsenek

Minden ukrán jó , minden orosz róóóóssz

Az USA csak békét akar

Zelensky egy hős

Höhö birkák

Höhö Zsák krumpli

Höhö Komcsi

Rezsim (a szó jelentését mondjuk nem tudjátok)

Biden jó.

Ezek a nagy vélemények...

2023. júl. 16. 20:00
 69/70 anonim ***** válasza:
66%

"A jövő nemzedékei vajon sírni vagy röhögni fognak azon hogy a Fidesz "anno 2022-ben" palira tudott venni egy egész nemzetet a "hanyatló Nyugat" dumával?"

Ez Spengler dumája. Szerintem is az USA lesz továbbra is a vezető szerepű állam. De sajnos fájdalmas változások jönnek 2030-ban, vagy még előtte, vagy kicsivel utána

Államosítások stb.

Magyarország egy kelet-európai társadalom, teljesen más filozófiával, mint a nyugat. Most a nyugati életfilozófia a multikulti, a blm és az lmbtq.

Ez Kelet-Európától teljesen idegen.

2023. júl. 17. 01:22
 70/70 anonim ***** válasza:
22%

"A jövő nemzedékei vajon sírni vagy röhögni fognak azon hogy a Fidesz "anno 2022-ben" palira tudott venni egy egész nemzetet a "hanyatló Nyugat" dumával?"

Tehát legyünk nyugat, nőjünk fel a nagy antanthoz meg a kis antanthoz, tehát a nyugathoz.

Trianon: ... a nyugat nem volt barátságos: azt mondták mi mongol keleti barbárok vagyunk ezért el kell venni a területeinket.

1945 párizsi béka. ugyanaz, kopi pészt. (1., 2. bécsi döntés felvidék és Erdély visszatért, a kiugrásért cserébe az antant Erdélyt és felvidéket kérte az akkor még náci zsoldban harcoló románok szlovákok és csehek részére) Tehát a kisantant és a nagy antant magyar ellenes. hungarofób. rasszista, stb. ok.

no és akkor mit van mit tenni.

Ha nincs kissebbség, nincs területi igény. 1918 dec 21 román elöljárók gyűlése Erdély elszakításáról. rögtön deportálni az összeset. Mit csináltak? Semmit.

Böcsületes magyar.

Eredményes? nem. Ez egy területi hisztória. Egy albérlő csinál hat gyereket nem lesz övé az albérlet.

Ma: Opre romane: 2 magyar megye legyen cigányország. Eljárás? deportálás.

Államellenes szervezkedés.

Realitás: semmi

2023. aug. 3. 22:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!