A jövő nemzedékei vajon sírni vagy röhögni fognak azon hogy a Fidesz "anno 2022-ben" palira tudott venni egy egész nemzetet a "hanyatló Nyugat" dumával?
Ott künn a "hanyatló Nyugaton" már most is kész viccnek tartják ami itthon a Mesehíradóban megy az átoperálásokról pl.
A jövő nemzedékei vajon hogyam fognak erre emlékezni a jövőben hogy egy egész nemzetet verébnek nézett az Orbán?
"miért jó neked hogy 180 ezer forintot se keres a legtöbb ember és szr a gazdaságunk oktatási rendszerünk meg az egészségügy ?"
gyakorlatilag minden második ember számára nyitva áll a lehetőség, hogy ezeken államilag támogatottan az ő szempontjából INGYEN változtasson
ha meg 50 évesen találja magát az ember képzetlenül, betegen és csórón akkor arról talán nem a ZÓÓÓÓRBÁN tehet
#23. "Értem tehát az hogy a Fidesz továbbra is lopja az országot és ugyanazt csinálja mint az előző kormány az nektek egyenlő azzal hogy ne váltsuk le mert minek ez aztán a logika"
Fhu. Egyrészt borzasztó ránézni erre a vesszőmentes írásképedre, iszonyat primitív hatást kelt. Másrészt pedig nem, nem ezt írtam. Az érvem az, hogy a Fidesz ellenfeleit sokkal-sokkal rosszabbnak látjuk, mint a Fideszt. Egybites a felfogásod, ha neked ebből az következik, hogy akkor a Fidesszel semmi bajunk és tökéletesnek tartjuk. Nem tartjuk, egyszerűen jelen kihívói nem győztek meg minket, hogy rájuk váltsuk le. Persze már az oktatásegészségügy ordas közhelyeinél láthattam volna, hogy felesleges neked bármit is írnom, de az "ez aztán a logika" dumával talán ne épp te gyere már, köszi!
"magyar emberek hogy ahelyett hogy kiállna a nagy többség és alakítana egy olyan pártot ami az emberek javát szolgálja tűritek"
Te egyébként nem magyar vagy? Másrészt a szavazók többsége gondolhatja akár azt is, hogy van már ilyen párt és Fidesznek hívják.
És milyen lenne a jobb a Fidesznél? Azt bezzeg már nem írjátok le sosem.
#28. LOL, hát talán álljanak elő a pártok az elképzeléseikkel, és ha valamelyik jobban tetszik, akkor majd arra szavazunk. Még a programot is én írjam meg nekik? :)
Ha meg azt kell elfogadni, hogy ez a felhozatal, hogy ők már előálltak, bemutatták elképzeléseiket és ez a legjobb, amit tudnak, akkor részükről is tessék szépen elfogadni, ha nem őket választottuk, hanem maradtunk a Fidesznél. Valami ilyesmi ám a demokrácia is, amit annyira hiányolnak, ha épp ők veszítenek. Ja meg lehet n+1-edik pártot is alapítani, aztán meglátjuk, hogy hány embert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!