Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövő nemzedékei vajon sírni...

A jövő nemzedékei vajon sírni vagy röhögni fognak azon hogy a Fidesz "anno 2022-ben" palira tudott venni egy egész nemzetet a "hanyatló Nyugat" dumával?

Figyelt kérdés

Ott künn a "hanyatló Nyugaton" már most is kész viccnek tartják ami itthon a Mesehíradóban megy az átoperálásokról pl.

A jövő nemzedékei vajon hogyam fognak erre emlékezni a jövőben hogy egy egész nemzetet verébnek nézett az Orbán?

2023. márc. 21. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
38%

Egyszer korábban már leírtam erről a gondolataimat egy másik kérdés alatt, szeretném ide is idézni.

"Amúgy azt az egyet én fel nem foghatom, hogy a nyugat nyűglődését hogy nem lehet látni, és miért fideszes automatikusan, aki látja? Tényszerűen csúsznak le, egyre közelítve azt a szintet, ahol mi vagyunk, ez nem valamiféle orbáni kitaláció. Lehet, hogy a hanyatlás 100 évig is eltart, de nem csak annak betetőzésekor lehet észrevenni, hogy nagyon komoly problémák vannak, hanem már most is. Függetlenül attól, hogy pillanatnyilag még elvannak.

Az Oxbridge-en már a '90-es évek eleje óta tananyag, hogy a világ gazdasági középpontja szépen áthelyeződik az Atlanti-óceán két partjáról a Csendes-óceán két partjára. Vagy nem tudom, honnan kezdjem, annyi remélem megvan, hogy Ázsia (elsősorban Kína) őrületes mértékben jön fel, és ez+az előző mondatomban foglaltak nekünk nem annyira jó hírek. Ezt amúgy maga a nyugat idézte elő, amikor úgy döntött, hogy a termelést ki kell szervezni Kínába, itt meg majd megélünk a szolgáltatásokból. Nem igazán jött be, a jólét, a gazdasági prosperitás sajnos épp a termelést követi. Cserébe viszont a szolgáltatás is ment Indiába. A németeknek még mindig maradt pár területe, amiben ők a legjobbak, de egyre kevesebb, és ráadásul egyre rövidebb ideig lehet eljátszani, hogy azt a terméket vedd inkább, amiben a német munkaerő bére is benne van. Ők egy külön folyamat. A világháború után az addig a hadiipar által hajtott technikai fejlődést remekül ki tudták használni, ebből éltek, ezért lettek Európa motorja. Csakhogy amióta a kis sárga robotemberek azonnal eltanulják az idegen technikákat és 1-2 hónapon belül gyakorlatilag minden újdonságot ők is tudnak produkálni változatlan minőségben, gyorsabban, sokkal nagyobb mennyiségben és olcsóbban, azóta egyre kevésbé vannak nyeregben a németek is. Kapaszkodj meg, de ha a német (és nem a magyar) költségszerkezet állna mögötte, a világ túlnyomó részén az Audi is egy eladhatatlan szar lenne. Mert a német gazdasági sikertörténet a '70-es években tetőzött, egy rövid stagnálást követően pedig mélyrepülésben van (ezen amúgy az atomellenes, elborult zöld gondolkodásuk sem segít, a közelmúltban már ott tartanak, hogy a lakosságot készítették fel áramszünetre, meg fűtetlen lakásokra, pedig nemrég már a szénbányákat is újra kellett nyitniuk). És akkor mennyi dologról lehetne még beszélni, aminek a milliós számú gazdasági migráns befogadása már csak egy későbbi szakasza volt (ugyanakkor esélyesen a vég kezdete).

Még mindig a németek: a világ második legöregebb társadalma, elég nagy gondban vannak, mert jó sok képzett, dolgozó emberre lenne még szükségük már csak azért is, hogy legyen, aki pelenkázza őket. :) A német nép tragédiája, hogy ők '45 óta azt hallgatják, hogy ha bármiben is merészelnek saját érdekeikért nyíltan kiállni, akkor szemét nácik. Ezért nem vezethetik be az ausztrál pontrendszert és fogadhatják be kizárólag azokat, akikre tényleg szükségük van, hanem minden valóban hasznos bevándorló mellé kilenc olyat is be kell engedniük, akik az államtól várják, hogy eltartsa őket.

Amikor lezuhan a nyugati életszínvonal a miénkre, az azért eléggé fog fájni...aztán van, aki látja és érti, hogy erre tendálnak a folyamatok, és van, aki meg akkor néz tátott szájjal, amikor már megtörtént."

2023. márc. 21. 19:35
 12/70 anonim ***** válasza:
18%

ezek 4 2/3 után is csak tátottszájjal néznek

nulla logikai képesség

2023. márc. 21. 19:39
 13/70 anonim ***** válasza:
69%

"ezek 4 2/3 után is csak tátottszájjal néznek"

Az semmi!!! Észak kóreába folyton nyernek a komcsik, itt fidesz néven ismerheted. Haladunk is szépen az életszínvonaluk felé.

Igazad van, kíváncsi vagyok hány fidesz rezsim kell felfogják az ilyen korlátolt értelmi képességűek mint te hogy a gazdikád nyomorba dönt egy országot.

2023. márc. 21. 19:54
 14/70 anonim ***** válasza:
69%
Röhögni, mert azoknak az ivadékai maradnak továbbra is fenn, mert ez a társadalom csak arra képes, hogy mindent elfogadjon, semmiről se mondjon véleményt.
2023. márc. 21. 20:20
 15/70 anonim ***** válasza:
76%
20:34: nagyon be van nálad akadva valami. Mit akarsz kompenzálni? Szegénykém.
2023. márc. 21. 20:47
 16/70 anonim ***** válasza:
20%
ha nem tetszik a görbe tükör, akkor talán nem kéne annyit óóbánozni
2023. márc. 21. 20:50
 17/70 anonim ***** válasza:
64%
20:34: azt pedig nem te döntöd el, ki a magyar ember, kisfiam. Sem a ruszkibérenc gazdád.
2023. márc. 21. 20:53
 18/70 anonim ***** válasza:
72%
19es Inkább a 10es válaszomra reagálnál ahol normális hangnemben leírtam neked hogy mit szeretnék magyar emberként a magyar emberek számára majd te csak annyit tudtál írni hogy idióta mindenki más amit más gondol meg hogy habzó szájú pszichopaták holott én most is és akkor is teljesen normális stílusban írtam az általad említett unintelligens dolgokat pont hogy te követed el és sajnos egyre több ember Magyaroszágon és nemértem miért jó ez nektek mármint őszintén miért jó neked hogy 180 ezer forintot se keres a legtöbb ember és szr a gazdaságunk oktatási rendszerünk meg az egészségügy ?
2023. márc. 21. 20:57
 19/70 anonim ***** válasza:
30%

#21. "nemértem miért jó ez nektek mármint őszintén miért jó neked hogy 180 ezer forintot se keres a legtöbb ember és szr a gazdaságunk oktatási rendszerünk meg az egészségügy ?"

Soha, egyetlen ember sem érvelt még azzal, hogy ez jó, ez így egy szalmabáb részedről. Az érv az, hogy nem hiszünk abban, hogy ha leváltjuk a Fideszt, azzal eljön a kánaán, sőt. Láttuk már az ellenfeleiket kormányon és azóta tudjuk, hogy rosszabb korlátlanul lehet a helyzetünk.

2023. márc. 21. 21:28
 20/70 anonim ***** válasza:
36%
22es Értem tehát az hogy a Fidesz továbbra is lopja az országot és ugyanazt csinálja mint az előző kormány az nektek egyenlő azzal hogy ne váltsuk le mert minek ez aztán a logika tehát ez az érved na látod erre tudom azt mondani hogy egész egyszerűen nemértem hogy lehettek ennyire primitív magyar emberek hogy ahelyett hogy kiállna a nagy többség és alakítana egy olyan pártot ami az emberek javát szolgálja tűritek a korrupt kormányokat gratulálok az agyi szinthez bár egyszer úgy látnátok a dolgokat ahogy kéne
2023. márc. 21. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!