Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék háborúpárti?

Az ellenzék háborúpárti?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 15:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13%

"Ha ebben a pillanatban békét kötnek a felek, és minden úgy marad, ahogy van, az azt jelenti, hogy Oroszország háborúval szerzett magának jókora területeket. "

Áruld el nekem kérlek, direkt nyomjátok ezt a hazugságot, vagy ennyire ostobák vagytok?

Linkeld már, hol és ki mondta, hogy minden maradjon így?

Fegyverszünet és tárgyalás, hogy mi, hogyan legyen tovább. Pl

Egy baloldalinak is szabad lenne gondolkozni néha néha, nem kell megismételni szolgalelkűként a telex címsorait.

Továbbá áruld el, a baloldali "mégtöbb fegyvert" hol békepárti?

2023. márc. 20. 15:43
 12/26 anonim ***** válasza:
97%

(Már megint itt a hohol-os idióta)

Nem nem háborúpárti.

2023. márc. 20. 15:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#11, én nem személyeskedtem, de megint el kellett kezdeni. Jó legyen: egy jobboldalinak sincs megtiltva a szöveg értelmezése. Mindegy, tahóságot félretettem, inkább maradjunk konstruktívak.

"Linkeld már, hol és ki mondta, hogy minden maradjon így?"

Nem arról beszélek, hogy valaki mondott ilyet, hanem arról, hogy ha most Ukrajna elkezd tárgyalásokat szorgalmazni, akkor milyen alkualapja van? Milyen olyan kompromisszumot tudsz felvetni, ami nem azzal jár, hogy lemond területekről.

Most jöhetsz nekem azzal, hogy az eddig, meg eddig nem is az ő területük volt, de nem az a téma. A téma az, hogy ha Oroszország tárgyalások végén területet szerez magának, akkor az azt jelenti, hogy háborúval szerzett területeket legimitálunk. Ergo támogatjuk a háborús expanziót.

2023. márc. 20. 15:50
 14/26 anonim ***** válasza:
28%

13 Tehát kreáltál egy teóriát, amit sehol senki nem mondott, és rá akarod húzni a jobboldalra?

Igazából nem is te kreáltad, hanem a független-objektív média ezt súgta a füledbe.

Legalább beismerted. Gratulálok. Egy büszke baloldali, Fletó után a második, aki a hazugságra büszke.

"Milyen olyan kompromisszumot tudsz felvetni, ami nem azzal jár, hogy lemond területekről."

Hogy lásd, a másik oldalon gondolkodó emberek vannak: ha nemzetközi egyezmények garantálnák Ukrajna demilitarizálását, meglehet az oroszok is elfogadnának egy semleges pufferzónát köztük és a NATO között.

Mondjuk ez nektek úgyis magas.

2023. márc. 20. 15:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#11: "Fegyverszünet és tárgyalás, hogy mi, hogyan legyen tovább."

Ez így mind szépen hangzik, de te is nagyon jól tudod, hogy Oroszország nem menne bele abba, hogy tárgyalás útján kivonuljon a megszállt területekről. Sőt, további területeket szeretne elfoglalni. Hogyan képzeled akkor el a tárgyalást? Amennyiben nem gyengítik le katonailag, úgy milyen alapon gondolod, hogy teljesítené Ukrajna területi kéréseit? Én örülnék ha így lenne, de Oroszország nem így gondolkodik és erre semmi esélyt nem látok jelenleg.

2023. márc. 20. 15:56
 16/26 anonim ***** válasza:
95%

"ha nemzetközi egyezmények garantálnák Ukrajna demilitarizálását, meglehet az oroszok is elfogadnának egy semleges pufferzónát köztük és a NATO között"

Oroszország szomszédságában demilitarizálni egy országot, amit előzőleg Oroszország megtámadott, hát finoman szólva is öngyilkosság lenne Ukrajna részéről. Lehet, hogy Oroszország még bele is menne, de hogy ezt hosszabb távon be is tartaná, arra semmilyen garancia nincs.

2023. márc. 20. 15:59
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

15 neharagudj, csak a baloldal van tele szakképzett nemzetközi jogásszal és Oroszország szakértővel.

(Bár amit műveltek, azt előítéletnek hívják kulturált helyeken)

Én meghagynám a tárgyalás lehetőségét az érintett feleknek.

2023. márc. 20. 16:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#17: Nem a semmiből szedjük ezeket az előítéleteket, hanem Oroszország eddigi kijelentései, cselekedetei és hozzáállása alapján. Világosan elmondták többször is, hogy nekik kellenek azok a területek. Ettől függetlenül valóban jó lenne, ha leülnének tárgyalni is, bár nagyon kevés esélyt látok rá, hogy meg tudnának egyezni a háború jelenlegi szakaszában.
2023. márc. 20. 16:13
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
18Nagyon sokmindent elmondtak még világosan, de azt valahogy a nyugati sajtó nem ismétli meg, a baloldal meg nem fogja fel
2023. márc. 20. 16:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#19: Ez oda-vissza igaz. Gyanítom, hogy az orosz sajtó még annyira sem veri nagy dobra Oroszországban azokat a nyugati kijelentéseket, amelyek nem igazolják a saját álláspontjukat. De te meg erről feledkezel meg.
2023. márc. 20. 16:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!