Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék háborúpárti?

Az ellenzék háborúpárti?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 15:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%
Putyin világosan elmondta a háború előtt, évekig, gyerekek legyen Ukrajna semleges. Ne vegyétek fel a NATO-ba. Húzzon haza a Biden gyerek meg a CIA a rákba. Ne toljátok az agyunkba a rakétáitokat.
2023. márc. 20. 16:28
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

20 Kit érdekel az orosz sajtó?

azért vagy elfogult és befolyásolható mert más is az? Gratulálok.

2023. márc. 20. 16:29
 23/26 anonim ***** válasza:
95%

#21: Nem tudok olyanról, hogy a NATO márpedig kijelentette volna, hogy felveszi Ukrajnát a tagjai közé. Soha nem ígértek ilyet Ukrajnának. Az EU-ba meg nem látom be, hogy miért ne léphetne, ha ezt szeretnék és majd egyszer megfelelnek a követelményeknek. Ez amúgy se mostanában lett volna. Janukovicsnak nem kellett volna megakadályoznia az EU társulási szerződést, amikor a nép nyilvánvalóan kitartott e mellett. Szerintem ez egy hibás döntés volt és elindított egy szörnyű lavinát.

#22: Engem nem érdekel, épp úgy, ahogy a nyugati sajtó sem. Te hoztad ezt fel. Én már a háború kirobbanásakor ezen az állásponton voltam, mindenféle ezzel kapcsolatos sajtótermék elolvasása előtt.

2023. márc. 20. 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Neharagudj, skizofrén debilekkel nem tudok vitatkozni. ezt írtad:

"Gyanítom, hogy az orosz sajtó még annyira sem veri nagy dobra Oroszországban azokat a nyugati kijelentéseket, amelyek nem igazolják a saját álláspontjukat."

Ki hozta fel az orosz sajtót??????

2023. márc. 20. 16:45
 25/26 anonim ***** válasza:
93%
#24: Nem az orosz sajtóra mondtam, hogy te hoztad fel, hanem a sajtóra.
2023. márc. 20. 16:46
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Az ellenzék szereti a trópusi klímát. 300 000 fok celsius.
2023. márc. 20. 17:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!