Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szegény Fidesznek miért nem...

Szegény Fidesznek miért nem jön össze szinte semmi nagy, amit megálmodnak?

Figyelt kérdés

2024-es olimpia kuka,

Fudan kuka,

Mini-Dubaj kuka,

Paks II döglődik.

Miért ilyen pechesek?

ma 19:27
A kérdező szavazást indított:
Tehetségtelenség
Szerencsétlenség
Isten verése
Egyéb ok
12 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

A gazdaságot sikerült tönkrebaszniuk, és a születésszámot is sikerült 80 ezer alá gyűrni (77,5 ezer). Aminek a fele ráadásul roma.

Azért nem tehetségtelenek mindenben, tény hogy amikben sikeresek, a gazdaság és társadalom rombolás, az nem túl pozitív.

ma 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Az álmok nem valóságban történnek, hanem az álmodó fejében. Ez a rövid válasz.
ma 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Mostanában semmi nem jön össze nekik.

Plusz isten nem bottal ver, hanem Magyar Péterrel. :)))))

ma 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Szegény fidesznek 2010 óta minden összejön. Szeretnél te ennyi pechet magadnak 😂😂😂
ma 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként baromi jó a kérdés...én is kiváncsi vagyok, hogy ezek a nagy milliárdokat igénylő projectek miért buktak el?
ma 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

2024-es olimpia kuka - volt helyette atlétikai és vizes VB, 2026-ban meg Bajnokok ligája döntő, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

"Fudan kuka, Mini-Dubaj kuka "

Ezt nem mintha az ellenzék akadályozta volna meg? Bár szerintem minimum a mini-Dubaj rájuk is fog égni, mert van egy olyan érzésem, hogy Rákosrendezőn semmi se fog épülni.

Vagy neked mint ilyen kárörvendőnek mi a véleményed, jó hogy se diákváros, se Fudan egyetem nem épült? Rákosrendezővel mi lesz?

ma 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Én Fudannak örültem volna. Voltaképpen azt miért fújták le?
ma 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 Pont ugyanazért amiért az olimpiát és a mini-Dubaj projektet - mert a főváros ballib vezetése keresztbe tett neki.

Ahogy miattuk nem kezdődött meg a dél-budai centrumkórház építése sem és éppen így próbáltak kivétel nélkül mindent elkaszálni, megakadályozni amit a kormány tervezett.

Volt amit sikerült de több volt amit nem tudtak megakadályozni és megvalósultak. Ebből van több. Ezek is megvalósulhattak volna ha nem tesznek nekik keresztbe.

ma 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Tehát a 0-7%-os ellenzék a hibás, amiért ellehetetlenítette az akkor még 50%-os 2/3-os Fideszt? xD Az ellenzéki város vezetés Fudan ellen annyit tudott tenni, hogy a területen lévő utakon meg földutakat átnevezte Tibetre meg hasonlókra...a 2/3-os Fidesz ettől megremegve, inkább kifarolt Fudanból? komolyan? xD broooo hell nah xD

ma 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!