Vannak olyan kormánypártiak, akik legalizálnák a marihuánát? Vagy a legalizálás párti szinte biztosan ellenzéki/liberális?
A raszta szív,
A raszta szív,
A raszta szív örökké dobog!!!
Nem csak a magyar társadalomra értettem ezt, hanem az összesre, 5-ös.
Az embereknek nincs annyi esze, hogy felérjék; ha ez a valami engem elkábít, a reakcióidőmet lelassítja, az ítélőképességemet és a koncentrációkészségemet elhomályosítja, akkor otthon fogom használni egy kád vízben fekve vagy a hintaágyban elnyújtózva, nem pedig az autópályán vagy a munkahelyemen.
Rengeteg emberrel azt sem tudják megértetni a gyógyszerészek, hogy ameddig szedik a bogyóikat, addig ne piáljanak. Az alkohol vagy akár az energiaital - megint csak a többség úgy issza, mint a vizet a címkén lévő javallatok ellenére - felelős fogyasztására nem sikerült még ránevelni az embereket. Akkor miből gondolják, hogy a marihuána esetében majd ugyanez a tömeg magába száll, és értelmesen viselkedik?
A marihuana az kb. annyira káros, mint az alkohol (van amiben károsabb, van amiben kevésbé, de nagyjából egálban vannak.)
Szerintem ha az alkohol legális, a fű is lehetne az. (Mondjuk pl., emelt adóval és csak dohányboltokban árulva.)
Az állam is nyerne vele, mert pl. adóbevételt is jelentene.
Nem tiltani kellene a marihuanat, hanem értelmes drog- és alkoholstratégiát kidolgoznia és működtetnie a kormánynak, meg úgy en bloc az ország mentálhigiénés állapotát javító intézkedéseket bevezetni stb.
Úgy elég álmegoldás szagú a marihuanat tiltani, hogy közben meg a fél ország alkoholista.
Mondjuk, én nem kormánypárti vagyok, hanem Mi Hazánkos, de mivel ők még vaskalaposabbak ebben a témában, gondoltam, az én kommentem is elfér itt.
"Az állam is nyerne vele, mert pl. adóbevételt is jelentene. "
Már így is nyernek vele.A kormányközeli maffiózók fizetnek rendesen,hogy így maradjon mert ez az ő üzletük,legalizálás esetén sok pénzt buknának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!