Leginkább kormánypártiaktól kérdezem: bárki szimpatikus, aki nem áll be az összbaloldali összefogásba?
Figyelt kérdés
Tehát a radikális jobboldali Mi Hazánkat is kedvelitek ezért, mert nem vesznek részt benne? A viccpárti Kutyapártot is? A Szanyiékkal megtoldott Munkáspártot is?2023. márc. 1. 07:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindegyik az
Nem mindegyik
Egyik sem szimpi
15 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nekem az lenne a szimpatikus, ha valaki fellőné az összes magyar politikust a világűrbe. Na azt imádnám.
2/3 anonim válasza:
Aki egy tömegbe lövető radikális politikussal nem áll össze, az már egy fokkal jobb. Szerintem ez teljesen érthető.
3/3 anonim válasza:
Kormánypárti nem vagyok, de jobboldali értékrendű. Nem, egyáltalán nem szimpatikus mindenki, sőt, azok közül sem, akik a kormányoldalba állnak be kritikátlanul, takonyegrincű módon. Én példűul rühellem az ukránokat a magyarellenes tetteik miatt, de nem vitatom el, hogy honvédő háborút folytatnak. Épp ezért a legutóbbi Dopeman-es béketüncit putyinistának és rohadt képmutatónak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!