A baloldal miért nem Schiffer Andrást erőlteti miniszterelnök jelöltnek?
Volt már Gyurcsány, MZP, Klára asszony, nem is tudom, nem vagyok igazából balos. Pont inkább egy ilyen bizonytalan szavazó vagyok és Shiffer nagyon jól látja szerintem a dolgokat.
Ha indulna, mint miniszterelnök, szerintem lenne esélye.
"Annyira jól beszél és jól látja a lényeget, hogy egy csomó billegő szavazót tudna hozni. A jelenlegi kontraszelektált bohócok helyett persze."
Pont ezért nem tetszik a baloldalnak.
Schiffer egy értelmes ember akivel sokban nem értek egyet, de soha nem volt kétséges, hogy a tudása megfelelő és bár mást, másképpen tenne, mindenképpen az ország érdekében tenné miniszterelnökként.
Pont amiatt nem képviselő már mert a pártjában sem találta meg ehhez a támogatást, azok is akiknek korábban vezetője volt már teljesen másképpen gondolkodnak, mint ő.
Mert gyülölködesre es fröcsögésre van ebben az orszagban igény.
Nem arra, hogy valaki racionálusan es objektivan az orszag erdeket nezve kormanyozzon, ahogy ő tenné.
Ezt ismerte fel Orban is.
Az ellenzektől meg csak ennyi telik
Mi a baj, lepontozók, nem tetszik az igazság?
7-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!