Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért nem Schiffer...

A baloldal miért nem Schiffer Andrást erőlteti miniszterelnök jelöltnek?

Figyelt kérdés
Annyira jól beszél és jól látja a lényeget, hogy egy csomó billegő szavazót tudna hozni. A jelenlegi kontraszelektált bohócok helyett persze.

2023. márc. 19. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk Schiffer egy ideje nem is nagy politikai tényező.
2023. márc. 20. 11:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Semmikor nem volt az, aki a pártját max 5%-os népszerűségen tudta tartani, most mitől kéne rá jobban odafigyelni?
2023. márc. 20. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én másvalaki vagyok. Csak megjegyeztem ezt kitételként az egy oldallal visszábbi, "jobboldali konzervatív idiótázásra".

Szóval valóban nem tényező, de érdekes módon valami nagyon fájhat a gyurcsányistáknak ha folyton ekézni kell nekik.

2023. márc. 20. 11:35
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk ilyen szintű elfogultsággal nehez mit kezdeni.

Mi tudomanyos tény? Egy szubjektív politikai vélemeny/vilag nezet vagy ellen vélemèny?

Nagy Isten!

Totál elvakultnak kell lenni, hogy valaki ebböl az ellenzékből legminimisabb szintű dologot kinézze vagy 90es iq alatt.

2023. márc. 20. 11:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez jól mutatja, hogy te pl. mennyire következetlen vagy."

Miért lennék következetlen?

Mert két szubjektiv vélemenyt tényként közölsz es nekem tulajdonitasz? Mi szerint:

"Szintén jogos, amikor Orbán a szakadék felé vezeti az országot. Petőfi esetében érdekes, hogy az indulat vezéreltség az pozitívum és nem negatívum."

Nem jogossag kérdése az indulat.

Ha valaki nem képes amennyire lehetséges objektiv es targyilagos helyzet ertékelest adni es racionalis döntest hozni, az alkalmatlan egy orszag vezetésére.

Petőfi is az lett volna. Egy forro fejü huszon eves volt de legalabb tiszta szándekú.

Gyurcsany es Jakab pont olyan alkalmatlan de meg a tiszta szandek sincs meg, csak a moho hatalom es revans vágy.

Ezt felismerni elég egy minimalis szintü ember ismeret.

Ha szociopatát keresel, Gyurcsanynal gyanussan stimmelnek a tünetek

Képtelen szégyent érezni vagy belátni a hibájat, beteges es gatlastalan egymasnak ellentmondo hazugságok.

2023. márc. 20. 11:51
 26/27 anonim ***** válasza:
41%
Nekem kormánypártiként sem veszi be a gyomrom ezt a napraforgó kaméleont
2023. márc. 20. 12:00
 27/27 anonim ***** válasza:

#22 "Semmikor nem volt az, aki a pártját max 5%-os népszerűségen tudta tartani, most mitől kéne rá jobban odafigyelni?"

Az ellenzékben most egy 5%-os párt már második erőként szerepelhet. Az első meg 10%-os.

2023. márc. 20. 12:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!