Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért nem Schiffer...

A baloldal miért nem Schiffer Andrást erőlteti miniszterelnök jelöltnek?

Figyelt kérdés
Annyira jól beszél és jól látja a lényeget, hogy egy csomó billegő szavazót tudna hozni. A jelenlegi kontraszelektált bohócok helyett persze.

2023. márc. 19. 19:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%

Azért van valami perverzitas abban, hogy a "demokratikus" ellenzéknek fidesz bérenc mindenki, aki őket kritizálni meri vagy ne adj isten, van saját velemenye. Illetve ha az agya helyén több van annál, hogy O1g.

Amikor bármilyen párt, ideologia vagy politikai közösségnél az "aki nincs velünk az ellenük" hozzáállast látom, számomra piros zászló. Ez ilyen ellenzék hulladék.

2023. márc. 19. 19:58
 12/27 A kérdező kommentje:
11-es nekem is piros zászló! Ezért nem szavazok a mostani baloldali összefogásra.
2023. márc. 19. 20:08
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Mert kb. ugyan az lenne az eredmény, mint MZP-vel, mivel Schiffer egy vadbarom.
2023. márc. 19. 20:13
 14/27 A kérdező kommentje:
13-as, ezt honnan lehet tudni? Miben nyilvánul meg? Adjál valami támpontot és rákeresek, utánanézek.
2023. márc. 19. 20:21
 15/27 anonim ***** válasza:
41%

"Mert az egy fideszbérenc. Sokan már évek óta nem tekintjük ellenzékinek."

Valóban. Nektek ott van gyurcsótány-fővezér. Büszkék lehettek!

2023. márc. 19. 21:36
 16/27 anonim ***** válasza:

"mást, másképpen tenne, mindenképpen az ország érdekében tenné miniszterelnökként."

Egy párhuzamos univerzumban bizonyosan így van ez, de egy magyar politikustól ilyet ne várj el reálisan

2023. márc. 20. 07:48
 17/27 Dzsonszi ***** válasza:
100%
Nem értem az ellenzékieket. A kicsit is normális embereket kiközösítik, mint Schiffer, és helyette az ellenzéki előválasztáson majdnem első helyre szavazzák Gyurcsány feleségét, utána meg egy idióta vadbarmot, akinek a ellentmondásos beszédeit napi szinten magyarázták, hogy az miért nem ellentmondásos. Persze azóta az ellenzékiek jó része is szidja őt, szóval nem értem odaát nincs igény színvonalra? Vagy megelégszenek a napelematomerőművel, a suttyo jakabbal, meg csak azért nem kampányolunk migránsok befogadásával mert azzal nem lehet választást nyerni fele emberekkel?
2023. márc. 20. 07:56
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Mert schiffer nem is baloldali. Egy konzervatív jobboldali idióta, akinek elég ostoba meglátásai vannak.

Az elmúlt pár évben annyira elborult az agya, hogy az se százas, aki őt értelmesnek tartja.

2023. márc. 20. 09:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

18#

Schiffer fullra balos attol, hogy kritizálja, az önmagát balosnak hazudo globális gazdasági elitet.

Talán hallgasd meg, vagy néz utána ezeknek a fogalmaknak.

Attol nem lesz jobbos, se fidesz ügynök hogy ez bizonyos pontokon átfedésben van a fidesz propagandával.

Pont a fidesz reszeről hiteltelen ez, miközben kiszolgálja a globalis töket.

Schiffer következetes evekre visszamenöleg az elveihez. Értelmessen higadtan, tenyszerűen kommunikálja.

Mikozben szinte minden politikus ugy forog mint a szélkakas, indulat vezereltem, szüklátokörüen a pillanatnyi erdekén nem tullátva

2023. márc. 20. 10:25
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"Talán hallgasd meg, vagy néz utána ezeknek a fogalmaknak."

Inkább neked kéne, ha azt gondolod, hogy baloldali, vagy azt, hogy a fidesz jobb.

Schiffer már 2015 környékén is centrumban volt az alapján, amit mondott és legkésőbb 2018 elég egyértelműen jobboldali volt. Ez tagadhatatlan tény.

"Attol nem lesz jobbos, se fidesz ügynök hogy ez bizonyos pontokon átfedésben van a fidesz propagandával."

Ha valaki szélsőjobbos elméletekkel rohangál, egyébként tudományos bizonyítottan téves elméletekkel, akkor bizony már nem lehet balra sorolni. Ez szintén tény.

Ekkor legjobb esetben is már centrumról beszélünk, vagy harmadikutasságról.

"Pont a fidesz reszeről hiteltelen ez, miközben kiszolgálja a globalis töket."

Két dolog, a fidesz harmadikutas fasiszta és nem jobboldali.

Másrészt, a globális tőke kritika nem egyik vagy másik oldal sajátossága, mindkét oldalon létezik ennek a kritikája. Míg a baloldal azért kritizálja, mert az embereket kihasználja, a jobboldal azért, mert a kkv-k, vagyis az ország saját cégei hátrányban vannak.

Egyébként ha mindenképp, akkor pont a jobboldal az, aki globális tőke párti rendszerint, szóval ha a fidesz jobboldali, akkor ez pont rendben lenne.

"Schiffer következetes evekre visszamenöleg az elveihez"

Én személyesen hallottam Schiffert, ahogy ellentmond annak, amit 10 évvel ezelőtt mondott. Ahogy hallottam ahogy ellentmond tudományos tényeknek.

"Értelmessen higadtan, tenyszerűen kommunikálja."

A pszichopaták is elég higgadtak, és a viselkedése eléggé arra emlékeztet.

"Mikozben szinte minden politikus ugy forog mint a szélkakas"

Ez egyébként már egy fokkal jobb viselkedési forma.

Ha valaki téved, akkor változtat álláspontján, ez a természetes.

"indulat vezereltem"

Szintén jogos, amikor Orbán a szakadék felé vezeti az országot. Petőfi esetében érdekes, hogy az indulat vezéreltség az pozitívum és nem negatívum.

Ez jól mutatja, hogy te pl. mennyire következetlen vagy. És ebből látszik, hogy te mennyire vagy értelmes.

2023. márc. 20. 11:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!