A társadalom szerint a tanárok tulajdonképpen lúzerek?
Próbálok visszaemlékezni, de nagyon rég hallottam, hogy valaki őszintén pozitívan nyilatkozott volna róluk. Parragh is megmondta, hogy szabad nyaruk van és délután 2-kor hazamehetnek, szóval ne elégedetlenkedjenek. De másoktól is ezt hallom legtöbbször, hogy a tanárok semmirekellő ingyenélők és alapból csak azok mennek oda, akik máshol nem állnák meg a helyüket. Egyik munkatársam is mondta, hogy a nővére "csak tanár, neki nem is voltak soha életcéljai".
Én sem szerettem amúgy különösebben a tanáraim, volt pár közülük, akikre felnéztem, de többsége eléggé lesz@rta a dolgokat. Egyik még azt is mondta mikor ideges volt, hogy ha bejönne és semmit sem csinálna, úgyis megkapná a fizuját azt csá. Nem tudom mi lenne a jó rendszer vagy nyugaton hogy csinálják, de tanárokra azért csak szükség lenne és egyelőre egyetlen életrevaló fiatal ismerősöm sincs, aki elment volna tanítani.
#24: "A világ rohamosan globalizálódik"
És azt gondolod, ez örökké így lesz? Egyre jobban jönnek ki a problémák a globalizáció miatt, sőt már egyre több országban látják, hogy minél inkább függetlenedni kell a globális ellátóláncoktól. A globalizáció nem egy feltartóztathatlan folyamat, hanem egy olyan, ami éppen most készül megbukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!