Ha nem tartom magam magyarnak rasszista és hazaáruló
vagyok?
Figyelt kérdés
Egy politikai csoportban (Facebook) volt egy ilyen beszélgetés, ahol konkrétan mindenki nekem támadott azért a mondatomért, hogy nem tartom magam magyarnak. Voltam én rasszista, hazaáruló, de még büdös cigány is. Komolyan nem értem mi a baj ezzel, mivel közöm nincs a magyarokhoz, függetlenül attól, hogy a magyar nyelvet beszélem. Mindig is cigány voltam, ezek után is cigány maradok. Értem én, hogy a magyarok 600 éve próbálják sikertelenül kiűzni a cigány identitást az országból (elég csak megnézni hány évtizeden keresztül tiltották az uralkodók még a cigány jelzőt is a cigány nyelv használata mellett), de attól még nem leszek rasszista és hazaáruló sem, hogy leírom a tényeket.
"A Kárpát-Medence nem volt lakatlan az érkezésetek előtt"
Senki nem is mondta hogy lakatlan volt, viszont ugyanolyan magyarok, hunok, kunok, meg avarok lakták mint mi.
2023. márc. 13. 09:58
12/26 anonim válasza:
Összességében ki lehet jelenti, hogy főképpen a jobbosok soha nem is tartottak titeket magyaroknak. Nem értem mi akkor a gond.
2023. márc. 13. 10:01
13/26 A kérdező kommentje:
11-es!
A lényegen akkor sem változtat. 600 éve itt élünk, ugyanannyi jogunk van itt lenni, mint nektek.
12-es!
Ezt mondom én is, viszont nem értem miért probléma egyesek szemében. Személy szerint nem is szoktam kiakadni olyanon sem, ha nem tekintenek magyarnak, mivel ténylegesen nem vagyok az. Nincs abban semmi rossz, ha a jobbosok nem tartanak magyarnak.
2023. márc. 13. 10:05
14/26 anonim válasza:
#13: Nincs ugyanannyi jogotok, mert mi sokkal előbb itt voltunk, ti meg csak terrorizáltok minket.
2023. márc. 13. 10:07
15/26 anonim válasza:
#14 Szerintem csináljunk mindenkivel géntesztet és deportáljuk azt, akiben nem 100%.ig Árpád vére csordogál.
2023. márc. 13. 10:11
16/26 anonim válasza:
Semmi bajom a cigányokkal, csak tartsák el magukat, ne lopjanak és nem a többségi társadalmon élősködjenek segélyeken élve.
2023. márc. 13. 10:18
17/26 anonim válasza:
Ha nem kapnátok ennyi segélyt éhen halnátok. A dolgozó (túlnyomó részben magyar) réteg tart titeket életben. Ezért egykis köszönet járna. De ennyit se tudtok felfogni.
Nem csoda, hogy még indiából is elüldözték az őseiteket xD
2023. márc. 13. 10:31
18/26 anonim válasza:
Magyarország egy állam,a cigányság meg inkább kultúra alapú népcsoport.Ha az állampolgárságod magyar,akkor sajnos magyar vagy.
Mondom ezt úgy,hogy én se tartom magam magyarnak,mivel ebben az országban csak a kormánypártiak számítanak annak.
2023. márc. 13. 10:57
19/26 anonim válasza:
Nem vagy rasszista emiatt. Ettől függetlenül én vigyáznék vele, hogy kinek mondasz ilyeneket. Lehet, hogy jönnek még rosszabb idők, amikor nem a legjobb stratégia kijelenteni, hogy nem érzed magad annak a nemzetiségnek a részének, ami szerepel az ország nevében ahol élsz, és aminek kizárólagos állampolgára vagy. Ezzel szándékosan helyezed magad a "más" szerepébe alternatívát sem hagyva magadnak. Ami nem nagy gond amikor épp béke van és jólét, de ha a sz*r a ventillátorba repül, akkor a hozzád hasonlókat viszik elsőnek.
2023. márc. 13. 11:13
20/26 anonim válasza:
#19 Az emberek többsége szerint egy cigány akkor sem lehet magyar ha annak vallja magát, rendesen él és dolgozik, ezt itt is kifejtették páran. Szóval ha sz*r kerül a ventillátorba akkor ígyis-úgyis kinyírják, nem ezen fog múlni.
A kikeresztelkedett zsidókat is belelövették a Dunába szálasiék, nem kellett hozzá pajesz meg kipa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!