Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az baj ha nem érzem magam...

Az baj ha nem érzem magam magyarnak?

Figyelt kérdés
Igazából Németország felé húz a szívem.

2016. nov. 13. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem zavar, amíg nem mocskolódsz fölöslegesen.
2016. nov. 13. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem baj, de attól még nem leszel német, hogy afelé húz a szíved.
2016. nov. 13. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából félig német vagyok
2016. nov. 13. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

és áruld már el, hogy ez nekünk miért lenne baj? Letojjuk, te minek érzed magad, és hova húz a szíved. Pont annyira nem érdekes, mint ahogy nyilván téged sem érdekel, hogy itt, a névtelen válaszolók tömege, minek érzi magát.

én pl. most lépegető exkavátornak érzem magam, baj?

2016. nov. 13. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Meg félig magyar. Bár nem az a magyar, aki annak született, hanem az, akinek az unokája is magyar lesz.
2016. nov. 13. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
De német sem lesz már belőled. Úgyhogy csak egy gyökér nélküli vagy, akit a sors úgy sodor, mint az ördögszekeret sivatagban a szél.
2016. nov. 13. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Semmi baj nincs az olyanokkal, akik esetleg - mondjuk származásuk miatt - más nemzetiségűnek vallják magukat.

Az EU - ban élünk, ha tudod a nyelvet, odamész, dolgozol, egyszer megkapod az állampolgárságot és ténylegesen német leszel. Ennek semmi gyakorlati akadálya.

Azokkal van baj, aki erre nem képesek, hanem idegen identitásuk abban merül ki, hogy tagadják magyarságukat és belerúgnak mindenbe ami magyar.

2016. nov. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!