Mit tehetek, ha nem magyarnak, hanem más nemzetiségűnek érzem magam gyerekkori emlékekből kifolyólag?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék konkrétumokat mondani.
Előre is köszi!
2015. szept. 19. 11:51
2/7 A kérdező kommentje:
És ha szenvedek?
2015. szept. 19. 12:09
3/7 anonim válasza:
Miért kell emiatt szenvedni? A kutyát nem érdekli, hogy te magyarnak /romanak /eszkimonak/hottentettanak érzed magad. Max népszámláláson merül fel, mint megvalaszolhato kérdés. Ha nem érzed itt jól magad, akkor költözz el,
4/7 anonim válasza:
Két lehetőség:
Ha maradni akarsz, akkor pszichoterápia.
Ha nem akarsz terápiát, akkor költözz külföldre.
5/7 anonim válasza:
Sok mindent nem tudsz tenni, legfeljebb a lelked békéjét enyhitheted,azzal ha elmész arra a helyre,ahol jól éreznéd magad.
Miért szenvedsz?
Nekem forditva van a helyzet én meg magyarnak érzem magam, és nem otthon élek,én meg ez miatt szenvedek.Ugyhogy megértelek.
6/7 hollófernyiges válasza:
Mitől szenvedsz? Lehet egyszerre több identitásod is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon megértőek vagytok! :) <3
2015. szept. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!